Aanbieding!

Warmtepompdroger Bosch WTW845W0

Transportschade

De warmtepompdroger Bosch WTW845W0 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG en een geluidsniveau van 62 dB.

 499.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Bosch WTW845W0 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG en een geluidsniveau van 62 dB.

Herkent automatisch wanneer de optimale drooggraad is bereikt
Vul je wasdroger of was-droogcombinatie eenvoudig met maximaal tien kilogram wasgoed en AutoDry brengt je was strijkvochtig, kastdroog of extra droog… precies zoals jij dat wilt. Slimme sensoren meten continu de temperatuur en luchtvochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen oververhitting en uitdroging. Een zorg minder.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve gebruikersinterface
Duidelijk en makkelijk in gebruik. Een intuïtieve gebruikersinterface en een LC-display zorgen voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Weefselvriendelijk drogen
Het SensitiveDrying System leidt de warme lucht heel zacht van alle kanten in de trommel en droogt je wasgoed bijzonder voorzichtig. Bovendien houden de zachte, gebogen peddels van de trommel je wasgoed in beweging, zodat het geen kans krijgt op kreuken. Voorzichtig gedroogd, perfect zacht en kreukvrij wasgoed. Je kunt je strijkijzer af en toe een pauze gunnen.

Kinderslot
Minder zorgen, minder stress. Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Start vertraging
Aangepast voor jou. Met de optie Startuitstel kun je de wasmachine zo instellen dat deze zijn programma start wanneer het je het beste uitkomt, waardoor je tijd en energie bespaart.

Weergave met resterende tijd
Perfecte timing. Een ‘resterende tijd’-display biedt je een intuïtieve en snelle manier om te weten hoe lang het duurt voordat je wasbeurt is voltooid.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Bosch WTW845W0

 • Maximale belasting 8,0 kg
 • AutoDry
 • SensitiveDrying System
 • Controles LCD, knop
 • geluidsniveau 62 dB(A) re 1 pW
 • Energie-efficiëntieklasse¹ A+++
 • Condensatie-efficiëntieklasse: B
 • De afmetingen van het apparaat 842 x 598 x 599
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59.9
Hoogte (cm) 84.2
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Bosch WTW845W0
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Bosch WTW845W0” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *