Aanbieding!

Warmtepompdroger Bosch WTW85470NL

Transportschade

De warmtepompdroger Bosch WTW85470NL heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG. Je hebt minder moeite met schoonmaken, omdat het model een over de SelfCleaning condensor techniek beschikt.

 625.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Bosch WTW85470NL heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG. Je hebt minder moeite met schoonmaken, omdat het model een over de SelfCleaning condensor techniek beschikt.

Een schone condensor houdt de wasdroger energiezuinig
Bij elke warmtepompdroger raakt de condensor na verloop van tijd vervuild. Hierdoor neemt de effectiviteit af en het stroomverbruik toe. Bij Bosch hebben we hier een unieke oplossing voor. Warmtepompdrogers met SelfCleaning Condenser reinigen de condensor automatisch vier keer per droogbeurt. Hierdoor blijft de energiezuinige warmtepompdroger gedurende de gehele levensduur ook echt energiezuinig.

Weet automatisch wanneer je was droog is
Vul je droger of was-droogcombinatie met tot wel tien kilo was en laat AutoDry zorgen voor precies de juiste droogheid. Of je nu je was nog gaat strijken of meteen wil vouwen. De sensoren meten continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was.

Extreem stabiel en bijzonder stil
De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waarmee Bosch-drogers bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord kunt slapen terwijl er was in de droger zit.

Wasdroger met het milieuvriendelijkste koelmiddel (R290)
Deze nieuwe serie warmtepompdrogers beschikt over een nieuw, milieuvriendelijker koelmiddel R290. Dit is wereldwijd het meest ecologische, natuurlijke koelmiddel verkrijgbaar.

Zorgvuldig drogen
Het SensitiveDrying System droogt de was met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt. Daarbij wordt je wasgoed zachtjes rondgedraaid en ligt het niet stil in de trommel. Het resultaat? Zacht en droog wasgoed met minder kreukels zodat je minder hoeft te strijken.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Bosch WTW85470NL

 • Geluidsniveau 64 dB(A) re 1 pW
 • AutoDry
 • Energieklasse A+++
 • Condensatie-efficiëntieklasse – nieuw (2010/30/EC) B
 • Afmetingen (HxBxD) 842 x 598 x 613 mm
 • Trommelinhoud 112 l
 • Vulgewicht 8,0 kg
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 64
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 61.3
Hoogte (cm) 84.2
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Bosch WTW85470NL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Bosch WTW85470NL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *