Aanbieding!

Warmtepompdroger Bosch WTX87M40

Transportschade

De warmtepompdroger Bosch WTX87M40 is een AutoClean wasdroger met Smart Dry en is de handigste manier om wasgoed te drogen, alles werkt volledig automatisch. De machine heeft energielabel A+++ en een jaarlijks stroomverbruik van 176 kWh.

 650.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Bosch WTX87M40 is een AutoClean wasdroger met Smart Dry en is de handigste manier om wasgoed te drogen, alles werkt volledig automatisch. De machine heeft energielabel A+++ en een jaarlijks stroomverbruik van 176 kWh.

Nauwkeurig drogen.
Met de AutoDry-functie droog je je wasgoed bijzonder voorzichtig en precies tot de gewenste droogtegraad. Sensoren meten de temperatuur en het restvocht en beschermen zo je wasgoed tegen te hoge temperaturen, overmatig drogen en krimpen. Of je wasgoed droog genoeg moet zijn om direct in de kast te leggen of dat je het toch wilt strijken – dit kun je nu direct met de instelling voorselecteren.

Energieverbruik naar wens.
Je kunt zelf een huishoudelijk apparaat kiezen, maar op het energieverbruik heb je tot nu toe meestal weinig invloed. Met de FlexStart-functie van de Home Connect-app maak je je Bosch huishoudtoestellen nog energiezuiniger. Gebruik bijvoorbeeld een EEBUS-ondersteund energiebeheer voor je netaansluiting of je fotovoltaïsche installatie en stel het tijdvenster in waarin je huishoudelijke apparaten moeten werken – heel eenvoudig via de Home Connect-app. Het intelligente energiebeheersysteem zoekt vervolgens automatisch naar de goedkoopste energiebron om je apparaten te bedienen. Eindelijk huishoudelijke apparaten die net zo milieuvriendelijk denken als jij.

De juiste aanbeveling voor de juiste job.
Het kiezen van het juiste programma voor je droger kan niet alleen verwarrend zijn, het kan ook resulteren in minder dan perfecte resultaten. Home Connect met de Easy Start-functie neemt het giswerk weg en adviseert altijd het juiste programma – direct op je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is de eigenschappen van je textiel en het droogdoel in je Home Connect app invoeren. Perfecte resultaten dankzij het juiste programma.

Slim drogen met de Home Connect-functie.
Met Home Connect kun je eenvoudig je huishoudelijke apparaten netwerken en bedienen en ze altijd in de gaten houden. Of het nu gaat om wassen en schoonmaken, koken en bakken of koelen en vriezen: de Home Connect functie zorgt ervoor dat je je dagelijkse leven nog handiger, veiliger en duurzamer maakt.

De slimme manier om wasresultaten te perfectioneren.
Maak je geen zorgen meer over het juiste droogprogramma. Onze Home Connect warmtepompdroger met Smart Dry doet dit voor jou. Dankzij moderne sensortechnologie en intelligente technologie staan ​​de Home Connect wasmachine en droger in nauw contact met elkaar: de wasmachine stuurt informatie van de laatste wasbeurt, zoals B. de lading en het restvocht op de droger. Dit selecteert automatisch de juiste drooginstelling. Dit wordt wasverzorging met een hoofd genoemd.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve gebruikersinterface.
Overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Een intuïtieve gebruikersinterface en een LC-display zorgen voor een gemakkelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Nooit meer het deurpluizenfilter schoonmaken dankzij de automatische pluizenverwijdering.
Onze AutoClean-droger is de eerste droger zonder deurfilter dankzij de automatische pluisverwijdering. Bij conventionele drogers moet je de pluisjes handmatig verwijderen na elke droogcyclus. Niet zo met AutoClean. Eventuele pluizen worden automatisch in het onderste deel van het apparaat gespoeld. De condensor wordt regelmatig gespoeld en de pluizen worden veilig opgevangen in een pluisafzetting. Dit hoeft slechts om de 20 droogbeurten geleegd te worden; bij gemiddeld gebruik ongeveer acht keer per jaar. * Intelligente sensoren melden wanneer het zover is. Terwijl bij conventionele drogers de energie-efficiëntie van het apparaat afneemt naarmate er meer pluizen in het filter zitten, blijft bij een wasdroger met AutoClean de energiebehoefte constant laag gedurende de gehele levensduur. * Bij 160 cycli / jaar in het standaard katoenprogramma in overeenstemming met EU-verordening 392/2012.

Belangrijkste eigenschappen van de Warmtepompdroger Bosch WTX87M40

 • Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma met een volledige lading: 8 kg katoenen wasgoed
 • Type droger: condensatie
 • Energie-efficiëntieklasse: A +++ op een schaal van energie-efficiëntieklassen van A +++ tot D.
 • Energieverbruik van 176,0 kWh / jaar op basis van 160 droogcycli voor het standaard katoenprogramma met volledige en gedeeltelijke vulling en het verbruik van de bedrijfsmodi met laag stroomverbruik. Het werkelijke energieverbruik per cyclus hangt af van hoe het apparaat wordt gebruikt
 • Energieverbruik van het standaard katoenprogramma met volledige lading 1,44 kWh en energieverbruik van het standaard katoenprogramma met gedeeltelijke lading 0,83 kWh
 • Stroomverbruik in uitgeschakelde toestand 0,1 W en in niet-uitgeschakelde toestand 0,1 W
 • Duur van de ingeschakelde modus: 30 min
 • Het programma Katoen Kastdroog is het standaard droogprogramma waarnaar de informatie op het etiket en in het gegevensblad verwijst. Dit programma is geschikt voor het drogen van normaal nat katoenen wasgoed en is het meest efficiënte programma voor wat betreft energieverbruik voor katoen.
 • Gewogen programmaduur van het standaard katoenprogramma met volledige en gedeeltelijke lading: 152 min.
 • Programmaduur van het standaard katoenprogramma met volledige lading 192 min en programmaduur van het standaard katoenprogramma met gedeeltelijke lading 122 min.
 • Condensatie-efficiëntieklasse B op een schaal van G (laagste rendement) tot A (hoogste rendement).
 • Gemiddelde condensatie-efficiëntie van het standaard katoenprogramma bij volledige lading 88% en gemiddelde condensatie-efficiëntie van het standaard katoenprogramma bij gedeeltelijke lading 88%.
 • Gewogen condensatie-efficiëntie van het standaard katoenprogramma 88%.
 • Geluidsvermogen: 62 dB (A) re 1 pW
 • Standaardprogramma’s: katoen, easy care
  Slim droog
 • Speciale programma’s: AllergyPlus, katoen, blouses / shirts, Smart Dry, fijne was, handdoeken, dons, snel / gemengd, sportkleding, extra kort 40 ‘, dekens, kreukherstellend, wollen afwerking, tijdprogramma warm
 • Home Connect: starten op afstand en bewaking op afstand, energiebeheer, diagnose op afstand, Smart Dry
 • Anti-kreuk 120 minuten aan het einde van het programma
 • TouchControl-knoppen: Klaar in, kreukbeveiliging 60 min., Kreukbeveiliging 120 min., Kinderslot 3 seconden, aan / uit, starten op afstand, zacht drogen, signaal, start / herladen / pauze, fijninstelling droogheidsgraad, droogheidsdoel, 24 uur klaar in
 • AutoClean – niet meer het deurfilter schoonmaken.
 • AutoDry: vochtigheidsgestuurde droogprogramma’s
 • Antivibratieontwerp: meer stabiliteit en soepeler lopen
 • Gevoelig droogsysteem: grote roestvrijstalen trommel, driver in zacht ontwerp
 • Programmakiezer met geïntegreerde aan / uit-schakelaar
 • Groot, duidelijk LED-display voor voorselectie van resterende tijd en 24-uurs eindtijd, programmastatus, extra functies.
 • Signaal aan het einde van het programma
 • Binnentrommelverlichting: LED
 • Draaideur, rechts scharnierend
 • Glazen deur zilver-zwart-grijs
 • Metalen sluithaak
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59.9
Hoogte (cm) 84.2
Deurdraairichting Rechts
Digitaal display Ja
Droogtijd (min) 192
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Glazen deur Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Home Connect
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Bosch WTX87M40
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Bosch WTX87M40” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *