Aanbieding!

Warmtepompdroger Bosch WTX87MWIN

Transportschade

De warmtepompdroger Bosch WTX87MWIN heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 kg.

 699.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Bosch WTX87MWIN heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 kg.

Droog comfortabel en zuinig
Dankzij de automatische pluisverwijdering hoef je het deurpluizenfilter niet meer te reinigen en zo duurzaam en economisch te drogen.

De slimme manier om perfecte wasresultaten te krijgen
Dankzij moderne sensortechnologie en intelligente technologie staan ​​de Home Connect wasmachine en droger in nauw contact met elkaar en selecteren automatisch het juiste droogprogramma.

Nauwkeurig drogen
AutoDry meet continu het restvocht en droogt je wasgoed nauwkeurig en voorzichtig tot de perfecte droogheid. Oververhitting uitgesloten.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve gebruikersinterface
Duidelijk en makkelijk in gebruik. Een intuïtieve gebruikersinterface en een LC-display zorgen voor een eenvoudig overzicht en eenvoudige bediening.

Slim drogen met de Home Connect functie
Met Home Connect kun je gemakkelijk met elkaar netwerken en je huishoudelijke apparaten bedienen en altijd een oogje in het zeil houden. Of het nu gaat om wassen en schoonmaken, koken en bakken of koelen en vriezen: de Home Connect-functie zorgt ervoor dat je je dagelijkse leven nog comfortabeler, veiliger en duurzamer kunt maken.

Energieverbruik naar wens
Je kunt zelf een huishoudelijk apparaat kiezen, maar over het energieverbruik heb je – tot nu toe – meestal weinig controle. Met de FlexStart-functie van de Home Connect app maak je je Bosch huishoudelijke apparaten nog energiezuiniger. Gebruik bijvoorbeeld een door EEBUS ondersteund energiebeheer voor je netaansluiting of je fotovoltaïsche installatie en stel het tijdvenster in waarin je huishoudelijke apparaten naar verwachting moeten werken – heel eenvoudig via de Home Connect-app. Het intelligente energiebeheersysteem zoekt vervolgens automatisch naar de goedkoopste energiebron om je apparaten te bedienen. Eindelijk huishoudelijke apparaten die net zo milieuvriendelijk zijn als jij.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Bosch WTX87MWIN

 • AutoClean: Nooit meer het deurpluizenfilter reinigen dankzij de automatische pluisverwijdering en zo permanent en economisch drogen.
 • Smart Dry: selecteert automatisch het juiste droogprogramma op basis van de laatste wascyclus.
 • AutoDry: droogt het wasgoed nauwkeurig en voorzichtig tot de gewenste droogheidsgraad.
 • ComfortControl: eenvoudig overzicht en bediening dankzij de intuïtieve gebruikersinterface.
 • Home Connect: genetwerkte huishoudelijke apparaten voor eenvoudiger dagelijks leven – eenvoudig te bedienen met de Home Connect-app.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59.9
Hoogte (cm) 84.2
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Home Connect
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Bosch WTX87MWIN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *