Aanbieding!

Warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG

Transportschade

De warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 193 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG. De droger is makkelijk te bedienen dankzij het zeer intuïtieve ComfortControl bedieningspaneel.

 660.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 193 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG. De droger is makkelijk te bedienen dankzij het zeer intuïtieve ComfortControl bedieningspaneel.

Weet automatisch wanneer je was droog is
Vul je droger of was-droogcombinatie met tot wel tien kilo was en laat AutoDry zorgen voor precies de juiste droogheid. Of je nu je was nog gaat strijken of meteen wil vouwen. De sensoren meten continu de temperatuur en de luchtvochtigheid om je was tegen hoge temperaturen en oververhitting te beschermen. Zo kun je iedere keer opnieuw rekenen op een mand vol perfect gedroogde was.

Ongekend stil en duurzaam
De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waardoor drogers van Bosch bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord verder kunt gaan met je yoga-oefeningen.

Duidelijke en eenvoudige bediening
Via de intuïtieve gebruikersinterface en het overzichtelijke display is de bediening kinderspel. Je stelt in een handomdraai de juiste programma’s in en de wasdroger doet de rest. Zo kan een kind niet alleen de was doen, ook de droger instellen!

Zorgvuldig drogen
Het SensitiveDrying System droogt de was met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt. Daarbij wordt je wasgoed zachtjes rondgedraaid en ligt het niet stil in de trommel. Het resultaat? Zacht en droog wasgoed met minder kreukels zodat je minder hoeft te strijken.

Snel drogen in 40 minuten
Snel drogen in 40 minuten, geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. De kleding is direct na het drogen te dragen.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG

 • Vulgewicht 9,0 kg
 • Geluidsniveau 62 dB(A) re 1 pW
 • Energieklasse A+++
 • Condensatie-efficiëntieklasse – nieuw (2010/30/EC) B
 • Afmetingen (HxBxD) 842 x 598 x 613 mm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 61.3
Hoogte (cm) 84.2
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 193
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Bosch WTX88MK0FG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *