Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 211 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 7 KG.

 399.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 211 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 7 KG.

Sensorgestuurd drogen voor minder energieverbruik, OptimalDry
Samsung-warmtedrogers met OptimalDry helpen je om jouw wasgoed zacht en energiebesparend te drogen: Vochtigheidssensoren 1) bewaken continu de luchtvochtigheid en passen de programmaduur aan. Temperatuursensoren 2) beschermen vezels tegen schade veroorzaakt door overmatige hitte. Sensoren op de warmtewisselaar 3) bewaken de opening van de keerklep voor het reinigen van de condensor en zorgen zo voor een constant goed droogresultaat.

Minder schoonmaakinspanning
Comfort 2-in-1-filter. Als je ook op zoek bent naar een schone en gemakkelijke oplossing om te drogen, dan helpt het nieuwe 2-in-1 comfortfilter voor Samsung warmtepompdrogers je. Het 2-laags doekfilter bevindt zich in de deur en is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Extra filters voor de warmtepomp zijn niet nodig. Samsung warmtepompdrogers hebben een filterreinigingsalarm dat je vraagt ​​om het filter schoon te maken en een extra alarm dat je eraan herinnert om de condensor elke 25 droogcycli te reinigen.

Zacht en zacht drogen
Diamantverzorgingstrommel. De in vergelijking met vorige generaties geoptimaliseerde Diamond-verzorgingstrommel zorgt voor een zachte wassing die ook zeer gevoelige kleding effectief beschermt. Door de fijne, ruitvormige verhogingen en de kleine gaatjes in de trommel wordt schade voorkomen. Zo kan je met een gerust hart jouw kostbare stukken in de machine stoppen.

Indicator condensatieniveau
De condensaatniveau-indicator is een eenvoudig “kijkvenster” dat het condensaatniveau in de tank van buitenaf laat zien. Zo kan je gemakkelijk van buitenaf controleren of je de tank voor de volgende droogbeurt moet legen. Dit zorgt ervoor dat de droger niet onverwachts uitschakelt als de tank vol is.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW

 • capaciteit (kg) 7kg
 • drumvolume 115L
 • Jaarlijks energieverbruik (AE C) 211 kWh/jaar
 • Type; warmtepomp droger
 • scherm: digitaal beeld
 • Filterreinigingsalarm
 • Verwisselbare deurstopper
 • anti Kreuk
 • keertrommel
 • Individueel selecteerbare temperatuur en drooggraad
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 7 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 64
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 211
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV71M5020KW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *