Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV80T6220LX

Transportschade

Warmtepompdroger Samsung DV80T6220LX heeft een digitale invertermotor voor een nog duurzamer en zuiniger gebruik. Het jaarlijkse verbruik van het apparaat is 176 kWh per jaar, hiermee heeft hij energielabel A+++

 699.00

Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV80T6220LX heeft een digitale invertermotor voor een nog duurzamer en zuiniger gebruik. Het jaarlijkse verbruik van het apparaat is 176 kWh per jaar, hiermee heeft hij energielabel A+++.

Intelligent drogen
Het nieuwe Simple Control bedieningsconcept van Samsung denkt zelf mee en leert door kunstmatige intelligentie. Je programma’s worden bijvoorbeeld gesorteerd op basis van je drooggewoonten of de juiste droogcyclus voor je vers gewassen wasgoed wordt automatisch vooraf ingesteld via Auto Cycle Link. De SmartThings app adviseert, plant en ondersteunt je en maakt je dagelijkse droogroutine zo aangenaam en efficiënt mogelijk.

Hygiënisch schoon zonder wassen
Het Hygiene+ programma van de Samsung warmtepompdroger zorgt voor hygiënische reinheid van je kleding, wasgoed en ook kinderspeelgoed zoals favoriete knuffels. Effectief tegen bacteriën, mijten en allergenen met behulp van extra hoge temperaturen. Geschikt voor nat en droog wasgoed.

Jij bepaalt de richting
Bepaal zelf aan welke kant de deur van je droger opent. Voor een flexibele plaatsing van je Samsung wasdroger in je appartement verander je het deurscharnier zodat je er gemakkelijk je was in en uit kunt halen. Ook blijf je flexibel bij het opstellen van je wasmachine en vermijd je onnodige botsingen tussen de twee apparaat deuren.

Kreukvrij wasgoed zonder strijken
Kun je je was niet direct na het drogen uit de droger halen? Selecteer gewoon “Anti-kreuk” op jouw droger en zodra de droogcyclus is voltooid, draait de trommel tot 180 minuten zonder warmte. Zo voorkom je dat je wasgoed te lang blijft liggen en kreukt.

Snel verversen gemakkelijk gemaakt
Met Air Wash van Samsung kunnen delicate stoffen zoals blouses, fijn beddengoed of zelfs zacht speelgoed effectief worden opgefrist met warme of koude lucht zonder te krimpen of te beschadigen. Daarnaast vermindert Airwash niet alleen kreukels maar verwijdert het ook onaangename geurtjes zoals sigarettenrook.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepomp droger Samsung DV80T6220LX

 • Capaciteit 8 kg
 • Energie-efficiëntieklasse (schaal) A +++
 • Gewogen energieverbruik per jaar 176 kWh
 • Energieverbruik (standaardprogramma indien volledig gevuld) 1,41 kWh
 • Energieverbruik (standaardprogramma met gedeeltelijke vulling) 0,8 kWh
 • Stroomverbruik in de uit-stand 0,5 W
 • Stroomverbruik in aan-stand 5 W
 • Programmaduur in het standaardprogramma met volledige vulling 200 min
 • Programmaduur in het standaardprogramma met gedeeltelijke vulling 130 min
 • Condensatie-efficiëntieklasse: B.
 • Geluidsniveau 63 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepomp droger Samsung DV80T6220LX
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV80T6220LX” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *