Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG

Krasje/ deukje

Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG heeft energielabel A+++ met een jaarlijks verbruik van 176 kWh. Ook heeft hij een functie waarmee je tot wel 3 overhemden kunt drogen in slechts 35 minuten.

 499.00

Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG heeft energielabel A+++ met een jaarlijks verbruik van 176 kWh. Ook heeft hij een functie waarmee je tot wel 3 overhemden kunt drogen in slechts 35 minuten.

Super Speed programma
Soms moet het gewoon snel zijn. Met het Super Speed-programma van de Samsung warmtepompdroger droog je 3 kg van je dagelijkse kleding in slechts 81 minuten*. Als je wasmachine het SuperSpeed ​​39 min.-programma heeft, kun je je was wassen, centrifugeren en drogen in slechts 2 uur.

Hygiënisch schoon zonder wassen
Het Hygiene+ programma van de Samsung warmtepompdroger zorgt voor hygiënische reinheid van je kleding, wasgoed en ook kinderspeelgoed zoals favoriete knuffels. Effectief tegen bacteriën, mijten en allergenen* met behulp van extra hoge temperaturen. Geschikt voor nat en droog wasgoed.

Jij bepaalt de richting
Bepaal zelf aan welke kant de deur van je droger opent. Voor een flexibele plaatsing van je Samsung wasdroger in je appartement verander je het scharnier van de deur zodat je er gemakkelijk je was in en uit kunt halen. Ook blijf je flexibel bij het opstellen van je wasmachine en vermijd je onnodige botsingen tussen de twee apparaatdeuren.

Kreukvrij wasgoed zonder strijken
Kun je je was niet direct na het drogen uit de droger halen? Selecteer gewoon “Anti-kreuk” op je droger en zodra de droogcyclus is voltooid, draait de trommel tot 180 minuten zonder warmte. Zo voorkom je dat je wasgoed te lang blijft liggen en kreukt.

Handige bediening, snelle reiniging
Als je ook op zoek bent naar een schone en gemakkelijke oplossing om te drogen, dan helpt het nieuwe comfortfilter 2-in-1 van de Samsung warmtepompdroger je op weg. Het 2-laags textielfilter bevindt zich onder de deur en is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Extra filters voor de warmtepomp zijn niet nodig. Samsung warmtepompdrogers hebben een filterreinigingsalarm dat je vraagt ​​om het filter schoon te maken en een extra alarm dat je eraan herinnert om de condensor elke 25 droogcycli te reinigen.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG

 • Capaciteit 8 kg
 • Energie-efficiëntieklasse (schaal) A +++ (A +++ tot D)
 • Gewogen energieverbruik per jaar 176 kWh
 • Energieverbruik (standaardprogramma indien volledig gevuld) 1,41 kWh
 • Energieverbruik (standaardprogramma met gedeeltelijke vulling) 0,8 kWh
 • Stroomverbruik in de uit-stand 0,5 W
 • Stroomverbruik in de aan-stand 5 W
 • Programmaduur in het standaardprogramma met volledige vulling 200 min
 • Programmaduur in het standaardprogramma met gedeeltelijke vulling 130 min
 • Condensatie-efficiëntieklasse: B.
 • Bedrijfsgeluid in dB (A) re 1 pW 65 dB
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV81TA220AE/EG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *