Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 649.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

Energie-efficiëntieklasse A+++
Energiezuinig door warmtepomptechnologie. Bespaar geld en bescherm het milieu door minder elektriciteit te gebruiken. Met de warmtepomptechnologie kan je jouw wasgoed energiezuiniger, voordeliger en voorzichtiger drogen. Het energielabel A+++ wordt bereikt door een “koelmiddel” te gebruiken in plaats van elektriciteit om de lucht in de droger te verwarmen. Daarnaast wordt de warme lucht hergebruikt om energieverspilling te voorkomen.

Kreukvrij wasgoed zonder strijken
Krijg jij jouw was niet direct na het drogen uit de droger? Selecteer eenvoudig “Anti-kreuk” op jouw droger en zodra de droogcyclus is voltooid, blijft de trommel tot 180 minuten draaien zonder warmte-invoer.

OptimalDry: Sensorgestuurd drogen,minder energieverbruik
Warmtepompdrogers van Samsung met Optimal Dry helpen je om je wasgoed zacht en energiebesparend te drogen: vochtigheidssensoren houden continu de droogheidsgraad in de gaten en passen de programmaduur aan.

Handige bediening, snelle reiniging
Comfort 2-in-1-filter. Als je ook op zoek bent naar een schone en gemakkelijke oplossing om te drogen, dan helpt het nieuwe 2-in-1 comfortfilter voor Samsung warmtepompdrogers je. Het 2-laags textielfilter bevindt zich onder de deur en is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Extra filters voor de warmtepomp zijn niet nodig.

Superkort ’35: Droog 3 overhemden in slechts 35 minuten
Soms moet je kleding gewoon heel snel drogen. Je favoriete t-shirt, het t-shirt van je kinderen voor school of het shirt voor de wedstrijd van vanavond. Jouw Samsung warmtepompdroger droogt 1 kg wasgoed in een handomdraai en zonder lang wachten.

Sneldrogende kleine ladingen
Energiebesparend en duurzaam. Verheug je op een hoge energie-efficiëntie, minder geluid en een lange levensduur. Digitale invertercompressoren passen hun prestaties aan op basis van de koelbehoefte. Ze zijn stiller, verbruiken minder energie dan conventionele compressoren

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE

 • capaciteit 8kg
 • Type condensatie droger
 • scherm: zwarte omlijsting
 • AirWash – gewoon verfrissend, gemakkelijk gemaakt
 • SmartCheck – problemen oplossen via app
 • Verwisselbare deurstopper
 • Selecteer de mate van droogheid, 3 niveaus
 • eindtijd vooraf ingesteld
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartCheck
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV8TT5220AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *