Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE

Transportschade

De warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 549.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

A+++-energielabel met warmtepomptechnologie
Verbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een zuinige en kostenefficiënte manier. De droogkast heeft een A+++-label, gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van stroom om de lucht te verwarmen, en recycleert warme lucht om energie te besparen.

Kies hoe de deur opent, Omkeerbare deur
Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

Minder kreukels, minder strijken, Anti-Kreuk
Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.

Optimaal drogen met sensoren, Optimal Dry
Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

Eenvoudig onderhoud, 2-in-1-filter
Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-en-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Droog in 35 minuten, Quick Dry 35′
Kleding die je snel weer wilt dragen, zoals een overhemd of uniform, kun je nu supersnel drogen. Het Quick Dry 35′-programma droogt een kleine was van 1 kg perfect binnen ongeveer 35 minuten. Je kledingstukken worden hiermee veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze meteen kunt aantrekken.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE

 • Droogcapaciteit (kg) 8.0 kg
 • Energieklasse A+++
 • Gewicht 50 kg
 • afmetingen 600 x 850 x 600 mm
 • Wasduur (minuten) 200 min
 • Energieverbruik per jaar 176
 • Geluidsniveau (drogen) 65 dB
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 1 jaar garantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV8TTA220AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *