Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2

Krasje/ deukje

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG en een geluidsniveau van 63 dB.

 849.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG en een geluidsniveau van 63 dB.

A+++-Energielabel
Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een ‘koelvloeistof’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.

AI Dry
Profiteer van grondigere droogresultaten, droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding en 10% minder energieverbruik. De multi sensortechnologie van AI Dry houdt de vochtigheid van kledingstukken in real time in de gaten en past de hoeveelheid warmte op slimme wijze aan, afhankelijk van het gewicht en de vochtigheid van iedere lading.

QuickDrive™
Kortere droogtijd en droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding. Dankzij QuickDrive™ wordt de droogtijd met 35% verkort en ben je tegelijkertijd milieubewust bezig. Anders dan traditionele drogers past de inverter compressor-technologie de snelheid automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het droogprogramma.

AI Control
Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Je gewoontes worden onthouden, er worden programma’s voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app adviseert programma’s, planningen en geeft onderhoudstips. Ook wordt het perfecte wasprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

Super Speed
Je kleren zijn binnen twee uur schoon en klaar om gedragen te worden en je bespaart ook nog eens energie. Super Speed droogt een combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten. En met een Super Speed-wasmachine kun je je kleren in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren.

Hygiene Care
Voorkom de groei van bacteriën op kleding en andere items, zoals beddengoed en knuffels. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Door ze tijdens het drogen grondig te verhitten nemen de bacteriën met 99.9% af

SmartThings Home Life
Profiteer van gepersonaliseerde, efficiënte en handige droogprogramma’s met de SmartThings App.Clothing Care analyseert je was patronen en doet persoonlijke programma-aanbevelingen en tips. Met Energy kun je je energieverbruik op holistische wijze beheren. Dankzij Home Care blijft de wasmachine in goede conditie.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2

 • Omkeerbare deur
 • Antikreuk
 • Digital Inverter-technologie
 • Deur van gehard glas
 • OptimalDry
 • Air Wash
 • 2-in-1-filter
 • Smart Things App Support
 • WiFi Embedded
 • OptimalDry System
 • afmetingen (BxHxD) 600 x 850 x 600 mm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 63
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 182
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90BB7445GES2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *