Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2

Krasje/ deukje

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG en een geluidsniveau van 62 dB.

Original price was:  1,199.00.Current price is:  999.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Nog slechts 0 beschikbaar.

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 182 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG en een geluidsniveau van 62 dB.

A+++-energielabel
Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een koelvloeistof in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet warme lucht om energieverspilling tegen te gaan.

AI Dry
Profiteer van grondigere droogresultaten, droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding en 10% minder energieverbruik. De multisensortechnologie van AI Dry houdt de vochtigheid van kledingstukken in real time in de gaten en past de hoeveelheid warmte op slimme wijze aan, afhankelijk van het gewicht en de vochtigheid van iedere lading.

QuickDrive™
Kortere droogtijd en droogprogramma’s die vriendelijker zijn voor je kleding. Dankzij QuickDrive™ wordt de droogtijd met 35% verkort en ben je tegelijkertijd milieubewust bezig. Anders dan traditionele drogers past de inverter compressor-technologie de snelheid automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het droogprogramma.

AI Control
Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. Je gewoontes worden onthouden, er worden programma’s voorgesteld en statusupdates weergegeven. De SmartThings-app adviseert programma’s, planningen en geeft onderhoudstips.

Antikreuk
Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma maximaal 180 minuten lang zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijven kledingstukken niet te lang op één plek terwijl ze heet zijn.

Digital Inverter-technologie
Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. Digital Inverter Technology maakt gebruik van sterke magneten voor stillere en krachtigere prestaties, terwijl er minder energie verbruikt wordt dan bij een reguliere motor. Hij biedt ook de langste levensduur vergeleken met vergelijkbare producten.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2

 • Deur van gehard glas
 • Omkeerbare deur
 • Silent Dry
 • Super Speed
 • Hygiene Care
 • A+++ Energie-efficiënt
 • QuickDrive™
 • AI Dry
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 62
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 182
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Blauw Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app SmartThings
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel symbolen zelf in te stellen
Staat van het product Krasje/ deukje
Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV90BB9445GMS2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *