Aanbieding!

Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE

Transportschade

De Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 258 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

 499.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE heeft energielabel A++ met een jaarlijks energieverbruik van 258 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 9 KG.

Jij bepaalt de richting
Bepaal zelf aan welke kant de deur van je droger opent. Voor een flexibele plaatsing van je Samsung wasdroger in huis verander je de scharnieren van de deur, zodat je gemakkelijk je wasgoed in- en uitneemt. Ook blijf je flexibel bij het plaatsen van je wasmachine en vermijd je onnodige botsingen tussen de twee apparaat deuren.

Kreukvrij wasgoed zonder strijken
Krijgt je jouw was niet direct na het drogen uit de droger? Selecteer eenvoudig “Anti-kreuk” op jouw droger en zodra de droogcyclus is voltooid, draait de trommel tot 180 minuten zonder warmte-invoer. Zo voorkom je dat je wasgoed te lang blijft liggen en kreukt.

Handige bediening, snelle reiniging
Als je ook op zoek bent naar een schone en gemakkelijke oplossing om te drogen, dan helpt het nieuwe 2-in-1 comfortfilter voor Samsung warmtepompdrogers je. Het 2-laags textielfilter bevindt zich onder de deur en is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Extra filters voor de warmtepomp zijn niet nodig. Samsung warmtepompdrogers hebben een filterreinigingsalarm dat je vraagt ​​om het filter schoon te maken en een extra alarm dat je eraan herinnert om de condensor elke 25 droogcycli te reinigen.

Droog 3 overhemden in slechts 35 minuten
Soms moet je kleding gewoon heel snel drogen. Je favoriete t-shirt, het t-shirt van je kinderen voor school of het shirt voor de wedstrijd van vanavond. Jouw Samsung warmtepompdroger droogt 1 kg wasgoed in een handomdraai en zonder lang wachten. Droog je wasgoed altijd stressvrij precies wanneer je het nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE

 • Zwart LED-display
 • LED-trommelbinnenverlichting
 • Optimaal droog – Sensorgestuurd drogen
 • Super kort 35´
 • Smart Check
 • Filterreinigingsalarm
 • Anti Kreuk
 • Anti-kreuksignaal aan het einde van het programma
 • Tijd instelling
 • Gewicht 49kg
 • Breed 600 mm
 • Hoogte 850mm
 • Diepte 650 mm
 • Taal Bediening Duits (DE)
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 65
Vulgewicht drogen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 85
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 258
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Samsung
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Samsung DV9ETA040AE” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *