Aanbieding!

Warmtepompdroger Siemens WT47R400

Transportschade

De warmtepompdroger Siemens WT47R400 kan tot een maximum van 8 kg was per keer drogen. Heb je weinig tijd om te drogen? Kies dan het superKort40 programma om in 40 minuten te drogen. Met de SoftDry trommel wordt er efficiënt en Lees Meer

De warmtepompdroger Siemens WT47R400 kan tot een maximum van 8 kg was per keer drogen. Heb je weinig tijd om te drogen? Kies dan het superKort40 programma om in 40 minuten te drogen. Met de SoftDry trommel wordt er efficiënt en voorzichtig omgegaan met je wasgoed en maak je het filter gemakkelijk schoon dankzij he EasyClean filter.

 499.00

Productinformatie

De warmtepompdroger Siemens WT47R400 kan tot een maximum van 8 kg was per keer drogen. Heb je weinig tijd om te drogen? Kies dan het superKort40 programma om in 40 minuten te drogen. Met de SoftDry trommel wordt er efficiënt en voorzichtig omgegaan met je wasgoed en maak je het filter gemakkelijk schoon dankzij he EasyClean filter.

Programmaverloop in één oogopslag – LED-display.
Individuele programma-instellingen kunnen eenvoudig en handig worden geselecteerd met behulp van de knoppen eromheen. Nog voordat het wasprogramma start, toont het display het verbruik van water en elektriciteit. De hoeveelheid verbruik wordt aangegeven in 1 – 5 regels, van zuinig tot normaal. Op deze manier kan bij de start worden bepaald welk programma het optimale gebruik van water en tijd garandeert.

Snel en behoedzaam drogen – super40 ‘programma.
Het super40′-programma droogt kleine ladingen (1 kg) voorzichtig in slechts 40 minuten. Ideaal voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde weefsels (ongevoelig textiel). In verband met het super15′-programma ontvang je in minder dan een uur schone kleding.

Optimaal verlicht interieur – interieur trommelverlichting.
De led-trommelverlichting aan de binnenkant gaat aan bij het inschakelen van het apparaat, na het openen en sluiten van de deur en bij het starten van het droogprogramma. De verlichting gaat automatisch uit om energie te besparen.

Zacht en voorzichtig drogen – softDry-trommelsysteem.
Het unieke trommelsysteem zorgt voor een permanente luchtstroom en een constante temperatuur. De gebogen dragers wervelen de warme lucht op – en verdelen het wasgoed zachter en efficiënter dan voorheen mogelijk was. Met de nieuwe, wasvriendelijke trommelstructuur glijdt het wasgoed als op een luchtkussen door de trommel.

Belangrijkste kenmerken van Warmtepompdroger Siemens WT47R400

 • Energie-efficiëntieklasse A +++ (A +++ tot D)
 • Bedrijfsgeluid drogen 64 dB
 • speedPack – optioneel selecteerbaar
 • autoDry-technologie – sensorische controle
 • Super 40 – sneldrogend programma
 • hoogte 84,2 cm
 • breedte 59,8 cm
 • diepte 59,9 cm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 64
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59.9
Hoogte (cm) 84.2
Deurdraairichting Rechts
Digitaal display Ja
Droogtijd (min) 159
Energieverbr. per jaar (kWh) 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Glazen deur Ja
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Siemens
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Nee
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Warmtepompdroger Siemens WT47R400
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Siemens WT47R400” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *