Aanbieding!

Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL

Krasje/ deukje

De Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL  heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 177 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

 599.00

Productinformatie

De Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL  heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 177 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG.

Onze meest energiezuinige droger
Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energielabel A+++ een goede keuze. Door onze warmtepomptechnologie die efficiënt omgaat met energie, wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Veilig en zorgvuldig drogen
Slimme sensoren observeren en controleren je wasgoed zodat de lading gelijkmatig en mild gedroogd wordt. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid om te voorkomen dat je was te lang in de droger zit. Zo wordt je wasgoed mild en zorgvuldig gedroogd met minder energieverbruik en minder strijktijd tot gevolg.

Functionaliteiten zijn direct zichtbaar en te selecteren
Dankzij het multiTouch scherm druk je exact datgene in wat je nodig hebt. Geen onnodige menu’s die met onhandige knoppen te bereiken zijn dus. Het extra grote ledscherm laat precies zien welke programma’s beschikbaar zijn.

Mild drogen van buitenkleding
Buitentextiel moet voorzichtig worden behandeld, vooral tijdens het drogen. Gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder warmtegevoelig. Het outdoorprogramma handhaaft een lage constante temperatuur en de vochtigheid wordt constant gemeten, zodat je textiel perfect wordt gedroogd.

Zacht en mild drogen
Het softDry-trommelsysteem beschermt je kwetsbare kleding. De contante luchtstroom en golfvormige schoepen zorgen voor gelijkmatige verspreiding van warme lucht. De structuur van de trommel laat het wasgoed als het ware op een luchtkussen drijven.

Optimaal zicht op de was dankzij heldere trommelverlichting
De ledverlichting in de droogtrommel gaat aan zodra je de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

Belangrijkste kenmerken Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL

 • SpeedPack
 • SelfCleaning
 • Startuitstel
 • AntiVibratiewanden
 • Maximaal vulgewicht drogen 8 kg
 • Trommelverlichting
 • Touchscreen
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Energieklasse A+++
Geluidsniveau (dB) 64
Vulgewicht drogen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 61.3
Hoogte (cm) 84.2
Digitaal display Digitaal display en draaiknop
Energieverbr. per jaar (kWh) 177
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
Merk Siemens
Resttijdindicatie Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *