Aanbieding! D

Wasmachine AEG L6TBN62G

Krasje/ deukje

Wasmachine AEG L6TBN62G heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van 65 kWh Lees Meer

Wasmachine AEG L6TBN62G heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 77 dB. 

Oorspronkelijke prijs was:  749.00.Huidige prijs is:  549.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

Wasmachine AEG L6TBN62G heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van 65 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 77 dB. 

ProSense-technologie
Met de ProSense-technologie in de bovenladers van de 6000 serie wordt iedere lading per cyclus op maat gewogen. Past zich aan op de minimale tijd die nodig is voor een grondige reiniging. Houd je kleding op zijn best en optimaliseert de ruimte met een compact ontwerp.

Verzorging van kleding. Water- en energiebesparing
Met de ProSense-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren van je klassiekers beschermd.

Geniet van het gevoel van zachte kleding
De SoftPlus-optie zorgt ervoor dat de wasverzachter elk deel van de stof bereikt wanneer het de trommel binnenkomt, en dat je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aanvoelt dan ooit, terwijl de vezels worden beschermd en de levensduur van elk kleding stuk wordt verlengd.

Energie-efficiënt wassen op zo kort mogelijke tijd
De talrijke Eco-programma’s besparen je energie. Met Eco TimeSave spaart je ook tijd uit. In dit programma kunt je de ECO- en TimeSave-opties samen selecteren, waardoor de wasmachine energie-efficiënt is, en zo snel mogelijk werkt.

Gaat zachtjes open, werkt effectief
Deze bovenlader heeft een zorgvuldig ontworpen SoftOpen-systeem, zodat je altijd veilig, en met één hand, toegang krijgt tot de trommel.

Liquidose, voor nauwkeurige dosering van vloeibaar wasmiddel
Liquidose garandeert een optimale dosering van vloeibaar wasmiddel. Zo krijgt de trommel van de wasmachine op precies de juiste tijd wasmiddel toegediend. Voor optimale was resultaten. Kleding komt iedere keer weer fris en schoon tevoorschijn.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine AEG L6TBN62G

 • Toerental (rpm) 1200
 • Bediening Groot display
 • ProSense-technologie
 • SoftPlus-optie
 • Eco TimeSave
 • Liquidose
 • SoftOpen-systeem
 • Woolmark Blue gecertificeerd
 • Overloopbeveiliging met AquaControl
 • Stelpoten: 2 verstelbare en 2 wielen
 • Extra wieltje voor makkelijke verplaatsing
 • Automatische trommel positionering
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 6 kg
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 89
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 65
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 65
Merk AEG
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG L6TBN62G
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L6TBN62G” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *