Aanbieding! D

Wasmachine AEG L6TBN6400

Krasje/ deukje

Wasmachine AEG L6TBN6400 heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  65 kWhLees Meer

Wasmachine AEG L6TBN6400 heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  65 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 79 dB.

Original price was:  749.00.Current price is:  599.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

Wasmachine AEG L6TBN6400 heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse D met een energieverbruik van  65 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 79 dB.

PROSENSE
Met de ProSense®-technologie in de bovenladers van de 6000 serie wordt iedere lading per cyclus op maat gewogen. Past zich aan op de minimale tijd die nodig is voor een grondige reiniging. Houd jouw kleding op zijn best en optimaliseert de ruimte met een compact ontwerp.

VERZORGING VAN KLEDING. WATER- EN ENERGIEBESPARING
Met de ProSense®-technologie wordt elke lading gewogen, om de cyclus op maat aan te passen. Deze wordt afgestemd op de minimale tijd die noodzakelijk is voor een complete reiniging. Hierdoor wordt slijtage beperkt en worden de kleuren beschermd.

GENIET VAN HET GEVOEL VAN ZACHTE KLEDING
De SoftPlus-optie zorgt ervoor dat de wasverzachter elk deel van de stof bereikt wanneer het de trommel binnenkomt, en dat jouw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aanvoelt dan ooit, terwijl de vezels worden beschermd en de levensduur van elk kledingsstuk wordt verlengd.

ENERGIE-EFFICIËNT WASSEN 
De talrijke Eco-programma’s besparen je energie. Met Eco TimeSave spaar je ook tijd uit. In dit programma kan je de ECO- en TimeSave-opties samen selecteren, waardoor de wasmachine energie-efficiënt is, en zo snel mogelijk werkt.

GAAT ZACHTJES OPEN, WERKT EFFECTIEF
Deze bovenlader heeft een zorgvuldig ontworpen SoftOpen-systeem, zodat je altijd veilig, en met één hand, toegang krijgt tot de trommel.

ÖKOINVERTER, HET LAAGSTE ENERGIEVERBRUIK
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor biedt je de hoogste efficiëntie en duurzaamheid, en zorgt voor de beste prestaties, ongeacht het programma dat je selecteert.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine AEG L6TBN6400:

 • ProSense
 • AquaControl
 • Automatische trommel positionering
 • Groot display
 • LiquiSystem
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 6 kg
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 89
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 65
Merk AEG
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG L6TBN6400
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L6TBN6400” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *