Aanbieding! B

Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB

Krasje/ deukje

De Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van 55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB heeft een was capaciteit van 6 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van 55 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

Anti-vlekken programma
Abrikozenjam, chocoladepudding of tandpasta. Het anti-vlekkenprogramma verwijdert meer dan 100 vlekken bij slechts 20°C zonder voorbehandeling en beschermt tegelijkertijd de kleuren en vezels.

ZEN Technologie
De innovatieve directe aandrijving en de geluidsisolerende design zijwanden zorgen voor bijzonder stil wassen en centrifugeren met optimale resultaten. Naast de uitzonderlijk rustige loop profiteer je ook van een lange levensduur door de slijtvaste directe aandrijving.

Volledige waterbescherming
Voorkomt op betrouwbare wijze waterschade met een veiligheidstoevoerslang, een mechanisch veiligheidsventiel en een bodemkuip.

Soft Opening
Met het handige Soft Opening-trommel openingssysteem open je jouw Bauknecht-bovenlader moeiteloos met één hand. De wastrommel positioneert zichzelf automatisch correct en een korte druk is voldoende om hem zacht en stil te openen.

FreshFinish
Het laatste spoelproces bereidt het wasgoed optimaal voor op de centrifugeerfase met warm water van 40 °C. Als je het afgewerkte wasgoed niet meteen uit de wasmachine kunt halen, zorgt FreshFinish ervoor dat het tot 6 uur na het einde van de wasbeurt fris en kreukvrij blijft met regelmatige trommelbewegingen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB

 • ZEN Technology
 • Anti-vlekken
 • Automatische trommelpositionering
 • SoftOpening
 • FreshFinish
 • Volledige waterbescherming
 • Centrifugesnelheid nominale capaciteit 1200 tpm
 • capaciteit 6kg
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 6 kg
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 90
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 55
Merk Bauknecht
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht WMT Pro Eco 6ZB” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *