Aanbieding! C

Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N

Transportschade

Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N met een capaciteit van 6 kg en een centrifugeersnelheid van 1200 tpm biedt tal van innovatieve technologieën voor het wassen van je wasgoed. Als bovenlader wasmachine is het apparaat met name geschikt in krappe ruimtes Lees Meer

Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N met een capaciteit van 6 kg en een centrifugeersnelheid van 1200 tpm biedt tal van innovatieve technologieën voor het wassen van je wasgoed. Als bovenlader wasmachine is het apparaat met name geschikt in krappe ruimtes waar een conventionele wasmachine moeilijk of niet te openen is.

 399.00

Productinformatie

De Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N met een capaciteit van 6 kg en een centrifugeersnelheid van 1200 tpm biedt tal van innovatieve technologieën voor het wassen van je wasgoed. Als bovenlader wasmachine is het apparaat met name geschikt in krappe ruimtes waar een conventionele wasmachine moeilijk of niet te openen is. De ZEN-technologie zorgt door de borstelloze motor met directe aandrijving voor bijzonder stil wassen en centrifugeren. Dankzij anti-vlekverwijdering worden meer dan 100 vlekken verwijderd bij slechts 20 ° C, zonder enige voorbehandeling. En als je snel moet gaan, reinig je je wasgoed in slechts 30 minuten in slechts 30 minuten.

ZACHTE OPENING
Dankzij de SoftOpening functie open je de wasdrum gemakkelijk met één hand. De trommel zal zichzelf automatisch correct positioneren. Een speciaal openingssysteem zorgt ervoor dat de wastrommel comfortabeler en veiliger geopend kan worden.

6 KG CAPACITEIT
In de toekomst verminder je niet alleen het aantal wasbeurten. Dankzij het grotere volume van de wastrommel, met een capaciteit van 6 kg, heeft je wasgoed ook meer ruimte en krijgt het de beste diepgaande zorg tijdens het wasproces.

1200 OMWENTELINGEN PER MINUUT
Uitzonderlijk snel. Centrifugeer je wasgoed met 1200 omwentelingen per minuut.

OUDERLIJK TOEZICHT
Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

CLEVERCLEAN
Spoel schoon. Wasmiddel en water zijn al gemengd en op het wasgoed gesproeid. Dat bespaart water en energie en ontziet het milieu.

AUTOMATISCHE TROMMELPOSITIONERING
Handig uitladen. Dankzij de automatische trommelpositionering laad je gemakkelijk je wasmachine uit: de wastrommel komt automatisch op de juiste plaats.

30 MINUTEN PROGRAMMA
Dankzij het 30 minuten programma maak je korte metten met je wasgoed. Eenvoudig en snel geselecteerd, je wasgoed is in slechts 30 minuten schoon.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N

 • Energie-efficiëntieklasse: C
 • Waterverbruik in liters in het eco-programma per werkcyclus: 43
 • Gewogen energieverbruik in kWh per 100 wasbeurten in het eco 40-60: 55 programma
 • Centrifugetoerental van het programma eco 40-60 bij nominale capaciteit in tpm: 1151
 • Centrifuge-efficiëntieklasse van het eco 40-60-programma: B
 • Geluidsniveau: 76
 • Hoogte (cm): 90,0
 • Breedte (cm): 40,0
 • Diepte (cm): 60,0
 • Ontwerp: staand apparaat
 • Apparaattype: bovenlader
 • Maximale capaciteit in kg: 6
 • Kleur: wit
 • Deurkleur: wit
 • Type display: Big Digit
 • verstelbare pootjes: ja
 • Netto gewicht (kg): 56
 • Motor: direct drive
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 76
Toerental (rpm) 1200
Vulgewicht wassen 6 kg
Aandrijfmechanisme motor Koolborstelloze motor
Breedte (cm) 40
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 90
Deurdraairichting Boven
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 55
Merk Bauknecht
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht ZEN 6 BD N” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *