Aanbieding!
Wasmachine AEG L6FBN6862 Transportschade

De wasmachine AEG L6FBN6862 is een erg zuinig apparaat en heeft energieklasse A+++. Zijn energieverbruik per jaar is 137 kWh en hij heeft tijdens het wassen een maximaal geluidsniveau van 50 dB. Verder is zijn maximale belading 8 kg.

 599.00  450.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

De wasmachine AEG L6FBN6862 is een erg zuinig apparaat en heeft energieklasse A+++. Zijn energieverbruik per jaar is 137 kWh en hij heeft tijdens het wassen een maximaal geluidsniveau van 50 dB. Verder is zijn maximale belading 8 kg.

VERZORGT KLEDING. BESPAART WATER EN ENERGIE.
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

GENIET VAN HET GEVOEL VAN ZACHTERE KLEDING
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt je kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

ENERGIEZUINIG WASSEN IN DE KORTST MOGELIJKE TIJD
De meeste Eco wasprogramma’s besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.

BESCHERMING VOOR JE KLEDING
Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

EEN GEWELDIGE, BETROUWBARE PRESTATIE
De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine AEG L6FBN6862

 • ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.
 • Groot display
 • ÖKOInverter motor
 • ProTex trommel
 • Maximaal centrifugeertoerental: 1600 tpm
 • Overloopbeveiliging met AquaStop
 • Woolmark Blue gecertificeerd
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

  SPECIFICATIES
  Geluidsniveau wassen (dB) 50
  Toerental (rpm) 1600
  Vulgewicht wassen 8 kg
  Aandrijfmechanisme motor Inverter motor
  Breedte (cm) 60
  Diepte (cm) 60
  Hoogte (cm) 85
  Deurdraairichting Links
  Digitaal display Ja
  Energieklasse A+++
  Energieverbr. per jaar (kWh) 137
  Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
  Kinderslot Ja
  Kleur Wit
  Merk AEG
  Navulfunctie Nee
  Overloopbeveiliging Ja
  Startuitstel  Ja
  Stoomwassen Nee
  Taal bedieningpaneel Nederlands
  Staat van het product Transportschade
  Meer specificaties