Aanbieding!

Wasmachine AEG L7FB84EW

Krasje/ deukje

Het zou je geen moeite mogen kosten om er elke dag op je best uit te zien. ProSteam®-technologie in Wasmachine AEG L7FB84EW zorgt dat je overhemden er langer netjes uitzien door de kreukels tot wel een derde te verminderen. Lees Meer

Het zou je geen moeite mogen kosten om er elke dag op je best uit te zien. ProSteam®-technologie in Wasmachine AEG L7FB84EW zorgt dat je overhemden er langer netjes uitzien door de kreukels tot wel een derde te verminderen.

Original price was:  599.00.Current price is:  450.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

Het zou je geen moeite mogen kosten om er elke dag op je best uit te zien. ProSteam®-technologie in Wasmachine AEG L7FB84EW zorgt dat je overhemden er langer netjes uitzien door de kreukels tot wel een derde te verminderen. Minder chemisch reinigen en strijken betekent minder vezelslijtage. Zo blijft je kleding iedere dag prachtig ogen en voelt geweldig aan.

ProSteam®-technologie met de nieuwe PlusSteam-optie. Hiermee kun je een wascyclus met stoom afsluiten.

ProSense®-technologie meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan.

Maximaal vulgewicht: 8 kg: Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van je wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als je veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.

Zeer lage verbruikswaarden: 0.7 kWh per 54 liter voor 60°C katoenprogramma met 8 kg wasgoed: Met de Silent Laundry wasautomaten sta je qua energie- en waterverbruik altijd aan de zuinige kant. De indeling in energie efficiëntieklassen geschiedt volgens de meest recente EU-kaderrichtlijnen. Zo zijn onze producten ook internationaal vergelijkbaar. Dankzij de energielabels kun je de prestaties van apparaten m.b.t. energieverbruik direct met elkaar vergelijken.

Startuitstel: Met STARTUITSTEL kun je door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.

Sensorgeregelde waterdosering: Het FUZZY-LOGIC systeem houdt je wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus je hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

Optie extra spoelen: Een extra spoelgang aan het einde van de wascyclus levert wasgoed op dat van de laatste restjes wasmiddel is ontdaan.

Belangrijke kenmerken van Wasmachine AEG L7FB84EW

 • Maximaal vulgewicht wassen (kg): 8
 • AutoDose (precieze dosering): Nee
 • Maximaal centrifugeertoerental (tpm): 1400
 • Energie-efficiëntieklasse: A+++
 • Centrifugeer-efficiëntieklasse: B
 • Geluidsniveau bij wassen (dB): 51
 • Geluidsniveau bij centrifugeren (dB): 75
 • Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wool\Silk, Steam, 20min 3Kg, Outdoor, Jeans, Machine Clean, Anti-Allergie
 • Zijde programma dat je zijden kledingstukken zachtjes wast en centrifugeert.
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Merk AEG
Geluidsniveau wassen (dB) 51
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Aandrijfmechanisme motor ÖKO-omvormermotor
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.7
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++
Energieverbr. per jaar (kWh) 137
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Navulfunctie Nee
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG L7FB84EW
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L7FB84EW” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *