Aanbieding! A

Wasmachine AEG L7FE96EVS

Krasje/ deukje

De wasmachine AEG L7FE96EVSheeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWhLees Meer

De wasmachine AEG L7FE96EVSheeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

Original price was:  899.00.Current price is:  649.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine AEG L7FE96EVS heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 76 dB.

PROSTEAM
Onze ProSteam®-technologie zorgt dat jouw overhemden er langer netjes uitzien, door kreukels tot wel een derde te verminderen. Minder chemisch reinigen en strijken betekent minder vezelslijtage. Zo blijft jouw kleding iedere dag prachtig ogen en aanvoelen.

MINDER STRIJKEN
Deze AEG wasmachines gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus.

DE BESTE ZORG VOOR KLEDING, GEHEEL AUTOMATISCH
De intelligente sensoren van AutoDose berekenen de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter. Over doseren wordt voorkomen, waardoor jouw kleding blijft langer mooi blijft. Katoenen kleding blijft tot wel driemaal langer bestand tegen scheuren. Uitgeoefende kracht op katoen gewassen op 30°, automatische dosering, 30 wasbeurten met AEG vs.10 wasbeurten met concurrent.

DE  GENERATIE MET MY AEG CARE-APP
Ervaar de zorg op maat door de was apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s op afstand in, krijg cyclusaanbevelingen voor jouw kleding en ontvang meldingen als je wasgoed klaar is.

VERZORGT KLEDING, BESPAART WATER EN ENERGIE
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

ÖKOINVERTER, HET LAAGSTE ENERGIEVERBRUIK.
De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine AEG L7FE96EVS

 • Energieverbruik per 100 cycli 49 kWh
 • Waterverbruik per cyclus 54 l
 • Laadvermogen wasmachine 9 kg
 • Was resultaat Klasse A
 • Geluidsniveauklasse B
 • Droogresultaat Klasse B
 • Toerental centrifuge 1600 r/min
 • Geluidsniveau centrifuge 76
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 63.1
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Stoomwassen Prosteam
Merk AEG
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG L7FE96EVS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG L7FE96EVS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *