Aanbieding! A

Wasmachine AEG LR6ALPHEN

Transportschade

De Wasmachine AEG LR6ALPHEN heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 Lees Meer

De Wasmachine AEG LR6ALPHEN heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

 499.00

Productinformatie

De Wasmachine AEG LR6ALPHEN heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

PROSENSE® BESPAART TOT 30% TIJD
ProSense® weegt automatisch elke lading om een cyclus op maat te bieden. Het kan je tijd, water- en energieverbruik met tot wel 30% verlagen. Sensoren passen dan de wastijden nauwkeurig aan, zodat elk kledingstuk een optimale behandeling krijgt. Zorgt dat je was elke keer weer dat nieuwe gevoel krijgt.

MEER FLEXIBILITEIT MET TIMESAVE PLUS
Kies gewoon de TimeSave-optie om de duur van de cyclus tot twee keer te verkorten, zodat je zo efficiënt en snel mogelijk kunt wassen.

HYGIËNEPROGRAMMA 
Het hygiëneprogramma, gecertificeerd door Swissatest, is een hoogwaardige wascyclus die meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding verwijdert. Door op temperaturen hoger dan 60 °C te wassen, kun je ook allergenen verminderen.

DE SNELSTE MANIER VAN WASSEN
Voor de meest strakke planning zorgt dit Extra-Quick programma dat een lading van 3 kg in slechts 20 minuten perfect wordt gewassen.

INVERTERMOTOR
Geniet langer van energiezuinig wassen met de invertermotor. Ontworpen voor een laag energieverbruik en een extra lange levensduur, voor continu efficiënt wassen.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine AEG LR6ALPHEN

 • ProTex trommel
 • AquaControl
 • Woolmark Blue gecertificeerd
 • Anti-schuim spoelsysteem
 • Kinderbeveiliging
 • Optie vlekken behandelen
 • Optie extra spoelen
 • 4 verstelbare stelpoten
 • EcoInverter motor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59,6
Diepte (cm) 60.2
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk AEG
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Wasmachine AEG LR6ALPHEN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG LR6ALPHEN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *