Aanbieding! A

Wasmachine AEG LR75R944

Krasje/ deukje

De Wasmachine AEG LR75R944 heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

 599.00

Productinformatie

De Wasmachine AEG LR75R944 heeft een was capaciteit van 9 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  49 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

PROSTEAM
Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleding opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.

PRECISEWASH 
PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de was lading. Je krijgt zo geoptimaliseerde was cycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

GLADDE CARE-TROMMELPATROON
De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde trommelrib. Een fijn laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Zo krijgen je stoffen een nog zachtere was cyclus.

ÖKOINVERTER, HET LAAGSTE ENERGIEVERBRUIK.
De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.

GRONDIG EN SNELLER, MET ÖKOPOWER
ÖKOPower is het dagelijkse wasprogramma dat je alles geeft wat je nodig hebt. Was kleding in slechts 59 minuten met geweldige resultaten en minder energieverbruik. Het is het ideale programma voor dagelijks gebruik zonder concessies te doen aan prestaties of duurzaamheid. Het gaat sneller grondig.

STARTUITSTEL
Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine AEG LR85R944

 • Wascapaciteit 9 kg
 • Maximale centrifuge snelheid 1400 tr/min
 • Centrifugeklasse B
 • Geluidsniveau 75 dB
 • Energieklasse A
 • Waterverbruik 46 l/cyclus
 • Energieverbruik 49 kWh/100 cycli
 • Afmetingen (HxBxD) 84.7 x 59.7 x 63.1 cm
 • Startuitstel
 • Stoomfunctie
 • Aanduiding resttijd
 • Antilekbeveiliging Dubbele beveiliging (kuip + darm)
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 63.1
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk AEG
Stoomwassen Prosteam
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG LR75R944” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *