A

Wasmachine AEG LR86CB86

Krasje/ deukje

De Wasmachine AEG LR86CB86 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 

De Wasmachine AEG LR86CB86 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  38 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB. 

 599.00

Productinformatie

De Wasmachine AEG LR86CB86 heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  38 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB. 

POWERCLEAN 59 MIN
PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. Het zorgt ervoor dat het wasmiddel elke vezel bereikt — zodat een korte cyclus even doeltreffend is als een lange cyclus en vlekken volledig verwijderd worden.

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST
Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

PRECISEWASH BESPAART TOT 40% TIJD
PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

HET GLADDE CARE-TROMMELPATROON
De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogde kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde trommelrib. Een fijn laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Zo krijgen je stoffen een nog zachtere wascyclus.

HET HYGIËNEPROGRAMMA
Het hygiëneprogramma, gecertificeerd door Swissatest, is een hoogwaardige wascyclus die meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding verwijdert. Door op temperaturen hoger dan 60 °C te wassen, kun je ook allergenen verminderen.

8 KG
Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van je wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als je veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine AEG LR86CB86

 • Energieverbruik voor 100 wascycli (kWh): 38
 • Centrifugeertoerental bij nominale capaciteit (rpm): 1600
 • Droogefficiëntieklasse: A
 • Tijdsduur bij een nominale capaciteit (h:min): 3:35
 • Geluidsniveau (dB): 75
 • Geluidsniveauklasse: B
 • Buitenmaten hxbxd (mm): 847x597x599(max)
 • Anti-schuim spoelsysteem
 • Kinderbeveiliging
 • Stoomprogramma’s
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 59.9
Hoogte (cm) 84.7
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 38
Merk AEG
Stoomwassen Prosteam
Taal bedieningpaneel Frans Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine AEG LR86CB86
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine AEG LR86CB86” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *