Aanbieding! B

Wasmachine Bauknecht WM Elite 923 PS

Transportschade

De voordelen van deze Wasmachine Bauknecht WM Elite 923 PS op een rij: Extra grote capaciteit tot 9,0 kg. Kleur wit. Laag energieverbruik dankzij energie-efficiëntieklasse B.

 349.00

Productinformatie

De voordelen van deze Wasmachine Bauknecht WM Elite 923 PS op een rij: Extra grote capaciteit tot 9,0 kg. Kleur wit. Laag energieverbruik dankzij energie-efficiëntieklasse B. Ongecompliceerd, goed afleesbaar tekstdisplay. Extreem rustige loop dankzij de innovatieve ProSilent-technologie met een nieuw motordesign zonder koolborstels – voor bijzonder stil en zacht wassen.

STOP & VOEG TOE
Iets vergeten? Met de Stop & Add-functie kan je in de eerste paar minuten van de wascyclus wasgoed van elk formaat bijvullen zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties.

STOOMVERVERSING / STOOMHYGIËNE
Het Steam Refresh-programma verfrist kleding in slechts 20 minuten zonder ze te wassen en bespaart zo energie en water. De stoom dringt diep door in het textiel, verwijdert slechte geuren en ontspant de vezels. Dit vermindert kreuken en vergemakkelijkt het strijken. Met de optie Stoomhygiëne is je kleding ook bij lage temperaturen hygiënisch schoon. De stoom wordt in de trommel gevoerd en verwijdert tot 99,9% van alle bacteriën zonder chemische toevoegingen (getest door Allergy UK).

1400 TPM
Uitzonderlijk snel. Centrifugeer je wasgoed met 1400 toeren per minuut.

KINDERSLOT
Minder zorgen, minder stress. Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

DYNAMISCHE INVERTERMOTOR
Dankzij de innovatieve, borstelloze motor profiteer je van een duidelijk verminderd geluidsniveau met maximale zachtheid bij het wassen. Bovendien is de aandrijving van de wasmachine bijzonder efficiënt en zacht voor je wasgoed en levert het krachtige wasresultaten.

30 MINUTEN PROGRAMMA
Perfecte was in 30 minuten. Dankzij het programma van 30 minuten maak je korte metten met je wasgoed. Eenvoudig en snel geselecteerd, je wasgoed is in slechts 30 minuten schoon.

40 ° VLEKKEN
Het unieke programma Vlek 40 ° C verbetert de effectiviteit van het wasmiddel en verwijdert zonder enige voorbehandeling meer dan 100 vlekken bij slechts 40 ° C. * * Gebaseerd op testresultaten in het programma Vlek 40 ° C (getest op katoen)

ANTI-ALLERGIE PROGRAMMA
Bescherm je dierbaren! Het anti-allergieprogramma vermindert de meest voorkomende allergenen zoals pollen, mijten en huidschilfers van dieren. Tijdens de wasfase wordt de temperatuur van 60 ° C tot 30 – 40 minuten gehandhaafd om pollen en mijten betrouwbaar te verwijderen (getest en gecertificeerd door Allergy UK). Met maximaal 5 spoelfasen worden wasmiddelresten efficiënt verwijderd.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bauknecht WM Elite 923 PS

 • Energie-efficiëntieklasse: B
 • Waterverbruik in liters in het eco-programma per bedrijfscyclus: 50
 • Gewogen energieverbruik in kWh per 100 wasbeurten in het programma eco 40-60: 57
 • Centrifugetoerental van het programma eco 40-60 bij nominale capaciteit in tpm: 1351
 • Spin-efficiëntieklasse van het programma eco 40-60: B60
 • Geluidsniveau wassen(dB): 77
 • Hoogte (cm): 85.0
 • Breedte (cm): 59.5
 • Diepte (cm): 60,5
 • Maximale capaciteit in kg: 9
 • Kleur: wit
 • Deurkleur: Dialogic Deur
 • Type display: Big Digit
 • verstelbare poten: Ja – alleen aan de voorkant
 • Netto gewicht (kg): 75.3
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 77
Toerental (rpm) 1351
Vulgewicht wassen 9 kg
Aandrijfmechanisme motor Inverter motor Koolborstelloze motor
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 60.5
Hoogte (cm) 85
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77
Kinderslot Ja
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 57
Merk Bauknecht
Navulfunctie Stop & Add
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
bauknecht
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bauknecht WM Elite 923 PS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *