Aanbieding!

Wasmachine Beko WMY91466AQ1

Transportschade

De wasmachine Beko WMY91466AQ1heeft een capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

 350.00

Uitverkocht

Productinformatie

De wasmachine Beko WMY91466AQ1 heeft een capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 49 kWh per 100 wasbeurten.

AquaTech™
Twee keer zo snel, twee keer zoveel zorg
Maak je geen zorgen meer over snelle programma’s: met de baanbrekende AquaTech™-technologie wordt je wasgoed zacht, grondig en twee keer zo snel gereinigd. AquaTechTM vervangt de trommelbeweging door waterkracht door water en wasmiddel vooraf te mengen. Het mengsel wordt vervolgens op het wasgoed gesproeid en dringt dieper in de stof door. Dit bespaart tot de helft van de wastijd en zorgt er tegelijkertijd voor dat de behandeling tot 50% zachter is.

ProSmart™-invertermotor
Efficiënt en duurzaam en met een laag geluidsniveau
Maak je tijdens het wassen geen zorgen over je elektriciteitsrekening. Dankzij het borstelloze motorontwerp biedt de ProSmart™ Inverter Motor een laag energieverbruik, een lager geluidsniveau en een langere levensduur.

SteamCure
99% allergeenvrij* dankzij de hygiënische kracht van stoom
Een nieuw niveau van reinheid met SteamCure Hygiene+. Verwarmt water tot 60°C, waardoor veel voorkomende huishoudelijke allergenen* tot 99,9% worden verminderd. *Huisstofmijt, kat, hond en schimmelallergenen

StainExpert™-programma
Grondige verwijdering van 24 soorten vlekken
Huishoudazijn, citroensap en afwasmiddel zijn niet meer nodig. Ze horen thuis in de keuken en je vuile was hoort in een wasmachine met het StainExpert™ programma. Of het nu gaat om koffie, ketchup, chocolade, make-up of bloed – StainExpert™ is speciaal ontwikkeld om 24 verschillende soorten vlekken te verwijderen, zodat je vlekken niet meer hoeft voor te behandelen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Beko WMY91466AQ1

 • laadcapaciteit wassen 9kg
 • energie-efficiëntieklasse A
 • Maximale centrifugesnelheid 1400 tpm
 • Geluidsniveau wassen 52dB(A)
 • Luchtgeluidemissie tijdens het centrifugeren (dB(A) re 1 pW) 72dB(A)
 • Jaarlijks energieverbruik (kWh/a) 173 kWh
 • Jaarlijks waterverbruik (l/a) 9239 L
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 64
Hoogte (cm) 84
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 1 jaar garantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 49
Merk Beko
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Beko WMY91466AQ1
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Beko WMY91466AQ1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.