Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WAG28400

Transportschade

De Wasmachine Bosch WAG28400 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 62 kWh per 100 wasbeurten.

 449.00

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAG28400 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 62 kWh per 100 wasbeurten.

Allergie plus
AllergiePlus is super zacht voor de gevoelige huid en kent geen genade als het om ziektekiemen gaat. Het programma houdt de temperatuur constant tijdens de gehele wascyclus en vernietigt specifiek ziektekiemen en allergische triggers zoals huisstofmijt. Jouw wasgoed wordt dan bijzonder grondig gespoeld om wasmiddelresten tot een minimum te beperken.

SpeedPerfect
Als de tijd kort is en uw wasmachine SpeedPerfect heeft, kan je de programmaduur tot 65% verkorten terwijl u dezelfde hoge kwaliteit behoudt. SpeedPerfect kan worden gebruikt met de meeste programma’s, elk vulvolume en alle weefseltypes. Met SpeedPerfect en het programma Mix bijvoorbeeld was je in slechts 46 minuten tot wel 4 kilogram gemengd wasgoed grondig schoon.

Vario-drum
De unieke, gepatenteerde Vario-trommel wast alle soorten kleding zacht en efficiënt; het water wordt gelijkmatig verdeeld zonder je favoriete stukken uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het gekozen wasprogramma transporteren de druppelvormige trommeloppervlakstructuur en de asymmetrische dragers jouw wasgoed voorzichtig naar het midden. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde onderdelen, maar zorgt ook voor een snellere en grondigere reiniging van de gehele waslading.

ActiveWater Plus
Dankzij ActiveWater Plus hoef je je geen zorgen te maken over efficiënt gebruik van energie en water. Met zijn intelligente sensoren herkent de traploze automatische hoeveelheidsregeling het type textiel en de betreffende lading en bepaalt precies de hoeveelheid water die daadwerkelijk nodig is.

Navulfunctie
Net de wasmachine gestart en toen een vergeten onderdeel ontdekt… wie kent dat niet? Gelukkig kun je met de bijvulfunctie wasgoed toevoegen (of verwijderen) zelfs nadat het programma is gestart. Druk gewoon op de bijvulknop, doe de vergeten items in de machine en ga verder met het wasproces.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAG28400

 • ActiveWaterPlus automatische hoeveelheidsregeling
 • EcoSilence Drive™
 • SpeedPerfect
 • Trommelreiniging
 • Aqua Stop-systeem
 • AntiVibration Design AllergyPlus-programma
 • LED-display
 • Kleur wit
 • Emissie van luchtgeluid 71 dB(A)
 • Nominale capaciteit centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Nominale capaciteit 8 kg
 • Dosering Doseringsindicator
 • Weergave LED-aanraakscherm
 • Schuimdetectiesignaal bij het programma-einde
 • Variabel centrifugetoerental
 • Omvormer motor
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 62
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAG28400
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAG28400” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *