Aanbieding! B

Wasmachine Bosch WAJ28023

Krasje/ deukje

De Wasmachine Bosch WAJ28023 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

Oorspronkelijke prijs was:  649.00.Huidige prijs is:  449.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Nog slechts 0 beschikbaar.

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAJ28023 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

De stille, robuuste krachtbron van je wasmachine
In de 21e eeuw zou niemand zich druk hoeven te maken over luide huishoudelijke apparaten. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachineaandrijving is niet alleen aanzienlijk stiller dan conventionele motoren, maar ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Hygiënisch wassen vanaf 40°C
Soms is schoon gewoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het programma Hygiëne Plus ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens het wasprogramma constant en zorgt met een extra spoelbeurt voor hygiënisch schoon wasgoed, dat ziektekiemen en huisstofmijt bijzonder effectief doodt. Het resultaat: hygiënische wasresultaten, zelfs bij 40°C en een reductie van 99,99% van veelvoorkomende ziektekiemen.

Perfecte resultaten in minder dan de helft van de tijd
Als de tijd krap is en je wasmachine SpeedPerfect heeft, kun je de looptijd van het programma tot wel 65% verkorten met behoud van dezelfde hoge kwaliteit. SpeedPerfect kan met de meeste programma’s, elk vulvolume en alle stofsoorten worden gebruikt. Zo was je met SpeedPerfect en het Mix programma tot wel 4 kilo gemengd wasgoed grondig in slechts 46 minuten.

Bespaar water met kleine ladingen
Het maakt niet uit hoe weinig je wast, de Active Water Plus-technologie levert perfecte resultaten, waarbij alleen de exacte hoeveelheid water wordt gebruikt die nodig is voor elke wasbeurt. Voor zeer efficiënt watergebruik, ook bij kleinere ladingen. Dankzij de zeer efficiënte watermanagementtechnologie wordt de exacte belading automatisch herkend en wordt het waterverbruik nauwkeurig aangepast.

Bijvulfunctie
Net de wasmachine gestart en toen een vergeten onderdeel ontdekt… wie kent dat niet? Gelukkig kan de herlaadfunctie ook wasgoed toevoegen (of verwijderen) nadat het programma is gestart. Druk gewoon op de bijvulfunctieknop, plaats de vergeten items in de machine en ga verder met het wasproces.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAJ28023

 • Energie-efficiëntieklasse B
 • Energieverbruik per 100 bedrijfscycli 51 kWh
 • Waterverbruik per bedrijfscyclus 45 liter
 • Capaciteit 7 kg
 • Programmaduur standaard programma 3 uur: 28 minuten
 • spin-efficiëntieklasse B
 • Geluidsniveau (spinnen) 75 dB
 • Geluidsniveau klasse (spin) B
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 54.6
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 51
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Bosch WAJ28023
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAJ28023” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *