Aanbieding!

Wasmachine Bosch WAJ280V2

Transportschade

De wasmachine Bosch WAJ280V2 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay.

 350.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WAJ280V2 heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Een extreem rustige loop dankzij de EcoSilence Drive ™ met nieuw motorontwerp zonder koolborstels – voor bijzonder stil en behoedzaam wassen.

Anti-vibratie ontwerp
Het innovatieve trillingsdempende ontwerp van de zijwanden is niet alleen in het oog springend: het systeem biedt ook meer stabiliteit en vermindert trillingen. Optimale isolatie regelt het geluidsniveau zodat de wasmachine ook tijdens het centrifugeren bijzonder stil is.

Navulfunctie
Sok of T-shirt vergeten? Geen probleem. Met de herlaadfunctie kun je vergeten kledingstukken toevoegen, zelfs nadat het wasprogramma is gestart. Onderbreek het wasproces dat al is begonnen en open de deur. Kleine en grote stukken wasgoed, zoals handdoeken, voeg je gemakkelijk toe aan de trommel. Ga dan gewoon verder met het wasproces met de startknop. Je kunt meer water toevoegen tot de hoofdwascyclus begint als de watertemperatuur in de trommel nog steeds onder de 50 ° C is en het waterniveau niet te hoog is.

EcoSilence Drive
Afgezien van zijn hoge prestaties, is de EcoSilence Drive in elk opzicht buitengewoon voorzichtig. De koolborstelloze motor vermindert wrijvingsgeluiden optimaal en loopt daardoor bijzonder stil. Je kunt zelfs de was doen als je baby slaapt of als je met je gezin aan het eten bent. Het is bijzonder energiezuinig, wat vooral bij veel wasbeurten de moeite waard is. Fijn dat de intelligente techniek ook voor een bijzonder lange levensduur zorgt.

SpeedPerfect
Sommige dagen moet het gewoon snel zijn. Met SpeedPerfect kun je je wastijd tot wel 65% * verkorten met behoud van dezelfde wasprestaties. Het kan worden gebruikt in combinatie met de meeste programma’s, alle ladingen en textiel. Kies je bijvoorbeeld het Kreukherstellend programma in combinatie met SpeedPerfect, dan was je tot wel 4 kilogram gemengde lading in slechts 46 minuten grondig af. * Vergelijking tussen het programma Kreukherstellend 40 ° C en het programma Kreukherstellend 40 ° C in combinatie met de optie SpeedPerfect.

24-uurs eindtijd voorselectie
Selecteer de tijd binnen de komende 24 uur waarop je wasgoed klaar moet zijn.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAJ280V2

 • EcoSilence Drive – energiebesparend, stil en met een lange levensduur
 • Luchtgeluidemissie 75 dB (A)
 • SpeedPerfect-programma’s werken tot 65% sneller
 • Antitrillingsontwerp – Minder geluid
 • Snel wasprogramma – 2 kg in 15 minuten
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Aandrijfmechanisme motor EcoSilence Drive
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 54.6
Hoogte (cm) 84.8
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAJ280V2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAJ280V2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *