Aanbieding!

Wasmachine Bosch WAN28005NL 

Transportschade

De wasmachine Bosch WAN28005NL  heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn jaarlijks energieverbruik 157 kWh en zijn jaarlijks waterverbruik 9020 liter.

 399.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WAN28005NL heeft een ruime capaciteit tot 7 kg en energie-efficiëntieklasse D. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn jaarlijks energieverbruik 157 kWh en zijn jaarlijks waterverbruik 9020 liter.

Perfect schoon in 65% minder tijd.
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie.

AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

Nu vergeet je echt nooit meer een kledingstuk toe te voegen.
Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma’s met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Tot 24 uur eindtijduitstel
bepaal zelf wanneer jouw wasprogramma klaar moet zijn.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAN28005NL

 • EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar motorgarantie.
 • SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
 • LED Display met uitgestelde start- en eindtijd optie tot 24 uur.
 • Bijvulfunctie: iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het wasprogramma.
 • AntiVibration™ Design: extreem stabiel en stil dankzij speciale anti-vibratie wanden.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 52
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84.8
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse D
Energieverbr. per jaar (kWh) 157
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAN28005NL 
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN28005NL ” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *