Aanbieding! D

Wasmachine Bosch WAN28122

Transportschade

De wasmachine Bosch WAN28122 heeft EcoSilence Drive ™, daarmee kun je vertrouwen op soepelheid en duurzaamheid. De machine heeft Energielabel D en een verbruik van 69kWh per 100 cyclussen. De maximale wascapaciteit bedraagt 7 kilo.

 350.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WAN28122 heeft EcoSilence Drive ™, daarmee kun je vertrouwen op soepelheid en duurzaamheid. De machine heeft Energielabel D en een verbruik van 69kWh per 100 cyclussen. De maximale wascapaciteit bedraagt 7 kilo.

Voor extra snel wassen
Snel tot 2 of 3,5 kg licht vervuilde kleding wassen of opfrissen in slechts 15 of 30 minuten. Inclusief hoofdwas, spoelen en centrifugeren.

Meer flexibiliteit dankzij het vrij te kiezen programma-einde
Selecteer de tijd binnen de komende 24 uur waarop je wasgoed klaar moet zijn.

Zacht voor je kleding. Compatibel met je huid
AllergiePlus is het ideale programma voor een hygiënisch wasresultaat. Uitermate geschikt voor alle kledingstukken die direct op de huid worden gedragen, vooral voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde huid. Een speciaal ontworpen wasprogramma met een gedefinieerde watertemperatuur, een hoger waterpeil en extra spoelcycli vermindert allergene resten tot een minimum. Dat betekent: minder pollen, deeltjes, dierenharen en huisstofmijt. Kies voor de hoogste hygiënische eisen een wastemperatuur van minimaal 60 ° C.

Meer stabiliteit en minder trillingen
Het innovatieve trillingsdempende ontwerp van de zijwanden is niet alleen in het oog springend: het systeem biedt ook meer stabiliteit en vermindert trillingen. Optimale isolatie regelt het geluidsniveau zodat de wasmachine ook tijdens het centrifugeren bijzonder stil is.

Was zelfs ‘s nachts in alle rust
Met dit bijzonder stille speciale programma met verlaagd eindcentrifugeersnelheid en gedeactiveerd eindsignaal kun je ook ‘s nachts je was doen zonder je buren te storen.

De belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAN28122

 • Energie-efficiëntieklasse¹: D
 • Elektriciteitsverbruik² / waterverbruik³: 69 kWh / 45 liter
 • Nominale capaciteit: 1-7 kg
 • Programmaduur: 3:20 uur: min
 • Centrifuge-efficiëntieklasse: B
 • Centrifugetoerental **: 400 – 1400 tpm.
 • Geluidsniveau: 75 dB (A) re 1 pW
 • Geluidsefficiëntieklasse: B
 • Programma’s: Speciale programma’s: AllergyPlus, Spoelen, Overhemden / Blouses, Quick / Quiet Mix (NightWash), Easy Care Plus, Centrifugeren / Express, Quick / Mix, Sportkleding, Extra kort 15 ‘/ 30’, Fijne was / zijde, Wol handwas
 • Opties: TouchControl-knoppen: voorwas, klaar in, temperatuur, SpeedPerfect, start / pauze met bijvulfunctie, snelheidskeuze / spoelstop
  SpeedPerfect: perfect schoon wasgoed – tot 65% sneller.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 75
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84.8
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 69
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAN28122
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN28122” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *