Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WAN28228

Transportschade

Wasmachine Bosch WAN28228 heeft een AllergyPlus functie voor de hoogste hygiënische eisen en speciaal ontwikkeld voor de behoeften van mensen met allergieën en een gevoelige huid.

 375.00

Productinformatie

Wasmachine Bosch WAN28228 heeft een AllergyPlus functie voor de hoogste hygiënische eisen en speciaal ontwikkeld voor de behoeften van mensen met allergieën en een gevoelige huid.

EcoSilence-Drive ™
Lawaai in je huis kan hinderlijk zijn. Om deze reden heeft Bosch de EcoSilence Drive™ ontwikkeld voor hun wasmachines. De koolborstelloze, energiezuinige motor reduceert wrijving voor een stille werking en is ontworpen voor een bijzonder lange levensduur.

Allergyplus
Grondig tegen ziektekiemen, maar zacht voor de gevoelige huid, zorgt het v-programma voor een optimaal hygiënische was. Het houdt de temperatuur tijdens het wasproces constant, zodat de gewassen stoffen bijzonder hygiënisch schoon zijn. Dit bestrijdt effectief ziektekiemen en veelvoorkomende allergietriggers zoals huisstofmijt. Bovendien wordt je wasgoed grondig gespoeld om wasmiddelresten te minimaliseren.

SpeedPerfect
Op sommige dagen moet het gewoon snel zijn. Met SpeedPerfect kun je je wastijd tot 65%* verkorten terwijl je dezelfde wasprestaties behoudt. Het kan worden gebruikt in combinatie met de meeste programma’s, alle ladingen en textiel. Kies je bijvoorbeeld voor het programma Easy Care in combinatie met SpeedPerfect, dan was je in slechts 46 minuten tot wel 4 kilogram aan gemengde ladingen grondig af.
* Vergelijking tussen het Easy Care 40°C programma en het Easy Care 40°C programma in combinatie met de SpeedPerfect optie.

Navulfunctie
Vergeten een kindersok of verdwaald t-shirt toe te voegen? Geen probleem! Met de bijvulfunctie kun je tijdens het wasprogramma gemakkelijk wasgoed* toevoegen of verwijderen. Druk gewoon op de herlaadknop en open de deur, voeg je vergeten items toe en ga verder met wassen.
* Om veiligheidsredenen kun je de bijvulfunctie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50 °C of het waterniveau te hoog is.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Bosch WAN28228

 • EcoSilence-drive
 • AllergyPlus: voor de hoogste hygiënische eisen en speciaal ontwikkeld voor de behoeften van mensen met allergieën en een gevoelige huid.
 • SpeedPerfect: perfect schone was – tot 65% sneller.
 • ActiveWater Plus: automatische beladingsdetectie voor nauwkeurige regeling van het waterverbruik voor elke wasbeurt.
 • LED-display met eenvoudige aanraakbediening en vele extra functies zoals tijdvoorkeuze en resterende tijdweergave.
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 63
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAN28228
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN28228” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *