Aanbieding! D

Wasmachine Bosch WAN28242

Doosschade

Wasmachine Bosch WAN28242 heeft een groot display voor temperatuur, centrifugetoerental, resterende tijdsweergave, 24 u eindtijd vertraging en beladingscapaciteit.

 325.00

Productinformatie

Wasmachine Bosch WAN28242 heeft een groot display voor temperatuur, centrifugetoerental, resterende tijdsweergave, 24 u eindtijd vertraging en beladingscapaciteit.

EcoSilenceDrive: krachtig, duurzaam, stil en efficiënt.
De EcoSilenceDrive-motor van Bosch is zeer krachtig en duurzaam. Hij onderscheidt zich door een hoge energie-efficiëntie, snelheid en zijn zeer lage energieverbruik – 30% efficiënter (slechts 0,13 kWu/kg) dan het minimum vereiste (0,19 kWu/kg) voor energie-efficiëntieklasse A. Bosch geeft 10 jaar garantie op deze motor.

Bestrijdt bacteriën en zorgt goed voor een gevoelige huid.
Soms worden je kleren niet goed gewassen en bevatten ze allergenen. Dit kan huidirritatie opleveren. AllergiePlus is ontwikkeld om dit te voorkomen. Als je de functie selecteert zorgt een hogere wastemperatuur en langere wasduur, samen met extra spoelen, voor een effectieve bestrijding van zoveel mogelijk allergenen. Zeg dus maar gedag tegen pollen, dierenhaar en huisstofmijt in je kleding. Voor mensen met een allergie of een gevoelige huid is dit programma ideaal.

Nacht wasoptie
Speciale programma optie die combineerbaar is met ieder ander programma. Het toerental van de wasmachine wordt vermindert om extreem stil te wassen.

Nu vergeet je echt nooit meer een kledingstuk toe te voegen.
Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma’s met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Dubbele bescherming tegen waterschade.
De garantie van Bosch AquaStop biedt jou bescherming tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van het apparaat. Onze wasmachines met AquaStop hebben een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Dit voorkomt elke vorm van waterschade. Of die nu in de toevoerslang ontstaat of in de wasmachine zelf.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAN28242

 • Energie efficiëntieklasse¹: D
 • Energie² / Water³: 69 kWh / 45 liter
 • Vulgewicht: 1 – 7 kg
 • Programmaduur⁴: 3:20 uur:min
 • Centrifuge droogklasse: B
 • Centrifugesnelheid**: 400 – 1400 rpm
 • Geluidsniveau: 74 dB (A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse: B
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 7 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) D
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 69
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Doosschade
Wasmachine Bosch WAN28242
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN28242” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *