Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WAN282A8

Transportschade

De Wasmachine Bosch WAN282A8 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 62 kWh per 100 wasbeurten.

 399.00

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAN282A8 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 62 kWh per 100 wasbeurten.

EcoSilence Drive™
In de 21e eeuw hoeft niemand zich meer zorgen te maken over luide huishoudelijke apparaten. Daarom heeft Bosch EcoSilence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachine-aandrijving is niet alleen beduidend stiller dan conventionele motoren, maar is ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Allergie plus
AllergiePlus is super zacht voor de gevoelige huid en kent geen genade als het om ziektekiemen gaat. Het programma houdt de temperatuur constant tijdens de gehele wascyclus en vernietigt specifiek ziektekiemen en allergische triggers zoals huisstofmijt. Jouw wasgoed wordt dan bijzonder grondig gespoeld om wasmiddelresten tot een minimum te beperken.

SpeedPerfect
Als de tijd kort is en jouw wasmachine SpeedPerfect heeft, kan je  de programmaduur tot 65% verkorten terwijl je dezelfde hoge kwaliteit behoudt. SpeedPerfect kan worden gebruikt met de meeste programma’s, elk vulvolume en alle weefseltypes. Met SpeedPerfect en het programma Mix bijvoorbeeld was je in slechts 46 minuten tot wel 4 kilogram gemengd wasgoed grondig schoon.

Vario-drum
De unieke, gepatenteerde Vario-trommel wast alle soorten kleding zacht en efficiënt; het water wordt gelijkmatig verdeeld zonder je favoriete stukken uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het gekozen wasprogramma transporteren de druppelvormige trommeloppervlakstructuur en de asymmetrische dragers jouw wasgoed voorzichtig naar het midden. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde onderdelen, maar zorgt ook voor een snellere en grondigere reiniging van de gehele waslading.

ActiveWater Plus
Dankzij ActiveWater Plus hoef je je geen zorgen te maken over efficiënt gebruik van energie en water. Met zijn intelligente sensoren herkent de traploze automatische hoeveelheidsregeling het type textiel en de betreffende lading en bepaalt precies de hoeveelheid water die daadwerkelijk nodig is. Dit is een intelligente manier om het milieu en jouw portemonnee te beschermen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAN282A8

 • EcoSilence Drive: extreem energiebesparend en stil in gebruik met een bijzonder lange levensduur
 • AquaStop-slang: bescherming tegen waterschade
 • AntiVibration Design: extreem stabiel en bijzonder stil dankzij innovatieve trillingsbescherming
 • ActiveWater Plus: automatische beladingsdetectie voor nauwkeurige regeling van het waterverbruik voor elke wasbeurt
 • Trommelreiniging
 • Aquastop
 • Anti-vibratie design
 • Navulfunctie
 • Active Water Plus automatische belading
 • Nominale capaciteit centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Nominale capaciteit 8 kg
 • LED-aanraakscherm
 • Talen op het product Duits (DE)
 • Omvormer motor
 • Schuimdetectie Akoestisch
 • Signaal aan het einde van het programma
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 62
Merk Bosch
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAN282A8
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAN282A8” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *