Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WAU28RWIN

Doosschade

De Wasmachine Bosch WAU28RWIN heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn energieverbruik 66 kWh per 100 wasbeurten.

 499.00

Productinformatie

Wasmachine Bosch WAU28RWIN heeft een ruime capaciteit tot 9 kg en energie-efficiëntieklasse C. Hij is ongecompliceerd in gebruik en heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay. Verder is zijn energieverbruik 66 kWh per 100 wasbeurten.

EcoSilence-Drive ™
Lawaai in je huis kan hinderlijk zijn. Om deze reden heeft Bosch de EcoSilence Drive™ ontwikkeld voor onze wasmachines. De koolborstelloze, energiezuinige motor reduceert wrijving voor een stille werking en is ontworpen voor een bijzonder lange levensduur.

SpeedPerfect
Op sommige dagen moet het gewoon snel zijn. Met SpeedPerfect kan je de wastijd tot 65% verkorten terwijl je dezelfde wasprestaties behoudt. Het kan worden gebruikt in combinatie met de meeste programma’s, alle ladingen en textiel. Kies je bijvoorbeeld voor het programma Easy Care in combinatie met SpeedPerfect, dan was je in slechts 46 minuten tot wel 4 kilogram aan gemengde ladingen grondig af.  Vergelijking tussen het Easy Care 40°C programma en het Easy Care 40°C programma in combinatie met de SpeedPerfect optie.

Vario-trommel
Veelvuldig wassen kan je favoriete items of bijzonder gevoelige kleding beschadigen. De unieke, gepatenteerde Vario-trommel wast alle soorten kleding zacht en efficiënt; het water wordt gelijkmatig verdeeld zonder je favoriete stukken uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het gekozen wasprogramma transporteren de druppelvormige trommeloppervlakstructuur en de asymmetrische dragers je wasgoed voorzichtig naar het midden. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde onderdelen, maar zorgt ook voor een snellere en grondigere reiniging van de gehele waslading.

ActiveWater Plus
Dankzij ActiveWater Plus hoef je je geen zorgen te maken over efficiënt gebruik van energie en water. Met zijn intelligente sensoren herkent de traploze automatische hoeveelheidsregeling het type textiel en de respectieve lading en bepaalt precies de hoeveelheid water die daadwerkelijk nodig is. Dit is een intelligente manier om het milieu en je portemonnee te beschermen.

Navulfunctie
Vergeten een kindersok of verdwaald t-shirt toe te voegen? Geen probleem! Met de bijvulfunctie kun je tijdens het wasprogramma gemakkelijk wasgoed toevoegen of verwijderen. Druk gewoon op de herlaadknop en open de deur, voeg je vergeten items toe en ga verder met wassen. Om veiligheidsredenen kan je de bijvulfunctie niet gebruiken als het zeepsop heter is dan 50 °C of het waterniveau te hoog is.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAU28RWIN

 • EcoSilence Drive: extreem energiebesparend en stil in gebruik met een bijzonder lange levensduur
 • SpeedPerfect: perfect schone was – tot 65% sneller
 • Variotrommel: zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur
 • ActiveWater Plus: automatische beladingsdetectie voor nauwkeurige regeling van het waterverbruik voor elke wasbeurt
 • Automatische vlek: verwijdert de 4 meest voorkomende soorten vlekken
 • Centrifugeersnelheid 1400 tpm
 • Wascapaciteit 9 kg
 • Led scherm
 • Schuimdetectie
 • Piep aan het einde van het programma
 • Kinderslot
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 66
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Doosschade
Wasmachine Bosch WAU28RWIN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAU28RWIN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *