Aanbieding! A

Wasmachine Bosch WAV28K43

Transportschade

Wasmachine Bosch WAV28K43 heeft een maximaal laadgewicht van 9 kilo en energielabel A. Hij beschikt over een 4D was systeem, voor maximale wasprestaties door effectieve bevochtiging van het wasgoed en gebruik van het wasmiddel.

 575.00

Productinformatie

Wasmachine Bosch WAV28K43 heeft een maximaal laadgewicht van 9 kilo en energielabel A. Hij beschikt over een 4D was systeem, voor maximale wasprestaties door effectieve bevochtiging van het wasgoed en gebruik van het wasmiddel.

4D-Wassysteem
Dit wassysteem geeft je wasgoed een nieuwe dimensie. Het zeer efficiënte 4D-wassysteem combineert directe waternevel met extra centrifugeren voor het meest efficiënte en effectieve gebruik van wasmiddel en water. Het resultaat: vlekvrij wasgoed, zelfs als de trommel volledig is gevuld, dankzij de efficiënte penetratie van water en wasmiddel. Voor sterk vervuilde kledingstukken heb je misschien een extra boost nodig, waarvoor je gewoon 4D Was Systeem Intensive Plus inschakelt om het wasprogramma te intensiveren.

Home Connect
Met Home Connect kun je eenvoudig je huishoudelijke apparaten netwerken en bedienen en altijd een oogje in het zeil houden. Of het nu gaat om wassen en schoonmaken, koken en bakken of koelen en vriezen: de Home Connect-functie zorgt ervoor dat je je dagelijkse leven nog comfortabeler, veiliger en duurzamer kunt maken. Met de Home Connect wasmachine van Bosch heb je niet alleen de netheid onder controle – hij zorgt er ook voor dat je je wasgoed op elk moment flexibel kunt wassen. Moet het voor een bepaalde tijd klaar zijn? Geen probleem, je start de intelligente wasmachine via de Home Connect app wanneer het jou uitkomt.

EasyStart
Het kiezen van het juiste programma voor je wasgoed is nu kinderspel. Want Home Connect lost het giswerk met EasyStart op en leidt je naar de optimale instelling. Voer eenvoudig de kleur, het materiaal en de mate van vervuiling in via de Home Connect app. Bij elke wasbeurt krijg je het beste resultaat.

Pushmeldingen
Wachten tot je was klaar is kost tijd en zenuwen. Zeker als je een drukke agenda hebt. Met Home Connect kun je je tijd nu altijd optimaal indelen. Als je wilt, kun je meldingen van je wasmachine direct en gemakkelijk naar je smartphone of tablet sturen. Zo weet je altijd precies hoe ver je wasgoed is en ontvang je nog meer nuttige informatie. Eenvoudig multitasken – thuis of onderweg.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAV28K43

 • i-Dos automatische dosering
 • 4D Wash-systeem
 • Home Connect
 • Trommelreiniging
 • EcoSilence Drive™
 • Anti-vibratie design
 • LED-display
 • Herlaadtemperatuur
 • SpeedPerfect
 • Parental Control
 • Aqua Stop System
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 48
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAV28K43
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAV28K43” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *