Aanbieding! A

Wasmachine Bosch WAV28MWIN

Transportschade

Wasmachine Bosch WAV28MWIN met een capaciteit van 9 kg, energielabel A en een VarioSoft-trommel van 9 kilo met een automatische hoeveelheidsregeling.

 650.00

Productinformatie

Wasmachine Bosch WAV28MWIN met energielabel A en een VarioSoft-trommel van 9 kilo met een automatische hoeveelheidsregeling. Deze wasmachine met Home Connect, automatische vlekkenfunctie en 4D Wash System met Intensiv Plus levert onberispelijke resultaten bij elke wasbeurt.

4D Wash-systeem
Het 4D Wash-systeem zet nieuwe maatstaven in wassen. Met deze nieuwe technologie worden water en wasmiddel centraal in de holte gespoten die wordt gecreëerd door de trommel die met verhoogde snelheid draait. Hierdoor wordt het wasgoed gelijkmatig en beter bevochtigd, wordt het wasmiddel optimaal gebruikt en is het wasgoed in kortere tijd nog schoner – ook bij maximale belading.

Home Connect
Met Home Connect kun je eenvoudig je huishoudelijke apparaten netwerken en bedienen en altijd een oogje in het zeil houden. Of het nu gaat om wassen en schoonmaken, koken en bakken of koelen en invriezen: de Home Connect-functie zorgt ervoor dat je je dagelijkse leven nog comfortabeler, veiliger en duurzamer kunt maken. Met de Home Connect wasmachine van Bosch heb je niet alleen de netheid onder controle – hij zorgt er ook voor dat je je wasgoed op elk moment flexibel kunt wassen. Moet het voor een bepaalde tijd klaar zijn? Geen probleem, je start de intelligente wasmachine via de Home Connect app wanneer het jou uitkomt.

EasyStart
Het kiezen van het juiste programma voor je wasgoed is nu kinderspel. Want Home Connect lost het giswerk met EasyStart op en leidt je naar de optimale instelling. Voer eenvoudig de kleur, het materiaal en de mate van vervuiling in via de Home Connect app. Bij elke wasbeurt krijg je het beste resultaat.

Diagnose op afstand
Het kan stressvol worden als je huishoudapparaat niet werkt zoals verwacht. Dan kan diagnose op afstand helpen. Bel gewoon de Home Connect-hotline en maak een afspraak voor diagnose op afstand van je apparaat via internet. Met jou toestemming kan de Bosch-klantenservice vervolgens jou huishoudelijke apparaat online controleren, het probleem lokaliseren en specifieke oplossingen voorstellen. Als de storing niet op deze manier wordt verholpen, kan een Bosch-servicemonteur worden ingeschakeld. Hij komt rechtstreeks bij je thuis met de nodige reserveonderdelen. Intelligente ondersteuning, intelligente oplossingen – met slechts één tik.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAV28MWIN

 • EcoSilence Drive: stille motor met een lange levensduur
 • SpeedPerfect: perfect schone was – tot 65% sneller
 • Variotrommel: zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur drum
 • ActiveWater Plus: automatische beladingsdetectie voor nauwkeurige regeling van het waterverbruik voor elke wasbeurt
 • Automatische vlek: verwijdert de 4 meest voorkomende soorten vlekken
 • Trommelreiniging
 • Extra kort 30 min / 15 min
 • Fijne was / Zijde
 • Wol handwas
 • Onderhoudsvriendelijk plus
 • Overhemden
 • Bloezen
 • Express + Centrifugeren
 • Snel / Mix
 • Extra kort 15 min
 • Allergie plus
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau wassen (dB) 69
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Bosch
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAV28MWIN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAV28MWIN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *