Aanbieding! B

Wasmachine Bosch WAX32M12

Transportschade

De wasmachine Bosch WAX32M12 heeft energielabel B met een verbruik van 59 kWh per 100 wasbeurten. De wasmachine heeft een maximale capaciteit van 10 kilo per wasbeurt en gebruikt hierbij 47 liter water per keer. Het maximale volume van de wasmachine is 72 dB.

 699.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WAX32M12 heeft energielabel B met een verbruik van 59 kWh per 100 wasbeurten. De wasmachine heeft een maximale capaciteit van 10 kilo per wasbeurt en gebruikt hierbij 47 liter water per keer. Het maximale volume van de wasmachine is 72 dB.

Spot automatisch
Met de automatische vlekverwijderingsfunctie verwijdert je wasmachine of was-droogcombinatie moeiteloos vier hardnekkige soorten vlekken. Het programma past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om tot vier van de meest hardnekkige vlekken volledig automatisch te verwijderen. Vet-, gras-, rode wijn- en bloedvlekken trotseer je nu gemakkelijk.

4D-wassysteem met Intensive Plus
Met ons zeer efficiënte 4D-wassysteem blijf je koel, zelfs met sterk vervuild wasgoed. Door het waswater direct in de trommel te injecteren in combinatie met een hogere snelheid, worden water en wasmiddel optimaal verdeeld en met maximale efficiëntie gebruikt. Je krijgt dus perfecte resultaten, zelfs met een volledige lading. Voor sterk vervuild wasgoed kun je de optie 4D Wash System Intensive Plus gebruiken om de extra kracht te geven die je nodig hebt om ook hier onberispelijke wasresultaten te behalen.

Eco Silence Drive™
In de 21e eeuw zou niemand last moeten hebben van luide huishoudelijke apparaten. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachine-aandrijving is niet alleen aanzienlijk stiller dan conventionele motoren, maar is ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Hygiëne Plus
Soms is schoon gewoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het programma Hygiëne Plus ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens het wasprogramma constant en zorgt voor hygiënisch schoon wasgoed met een extra spoelcyclus, die ziektekiemen en huisstofmijten bijzonder effectief doodt. Het resultaat: hygiënische wasresultaten, zelfs bij 40°C en een vermindering van 99,99% van de gewone ziektekiemen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAX32M12

 • Hoogte 848mm
 • Breed 598 mm
 • diepte 590mm
 • Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) B
 • Laadvermogen katoen (wassen) 10kg
 • Gewogen energieverbruik per 100 bedrijfscycli in kWh 59kWh
 • Centrifugesnelheid (nominale capaciteit) 1600 tpm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 59
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAX32M12
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAX32M12” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *