Aanbieding! B

Wasmachine Bosch WAX32MX2

Transportschade

De Wasmachine Bosch WAX32MX2 heeft een ruime capaciteit tot 10 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 59 kWh per 100 wasbeurten.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WAX32MX2 heeft een ruime capaciteit tot 10 kg en energie-efficiëntieklasse B. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 59 kWh per 100 wasbeurten.

Zelfs de meest hardnekkige vlekken capituleren 
Met de automatische vlekverwijdering verwijdert je wasmachine  moeiteloos vier hardnekkige soorten vlekken. Het programma past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om tot vier van de meest hardnekkige vlekken volledig automatisch te verwijderen.

Onberispelijke resultaten, ook bij volledige  lading
Ons zeer efficiënte 4D-wassysteem zorgt ervoor dat je koel blijft, zelfs met sterk vervuilde was. Door het waswater direct in de trommel te injecteren in combinatie met een hogere snelheid, worden water en wasmiddel optimaal verdeeld en met maximale efficiëntie gebruikt. Zo krijg je perfecte resultaten, zelfs met een volle lading.

Slimme  apparaten maken het leven gemakkelijker
De toekomst is allang begonnen. Met baanbrekende technologie verandert Home Connect jouw huishoudelijke apparaten in intelligente helpers die je kunt bedienen met jouw smartphone of tablet.

Altijd direct het juiste programma
Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste wasprogramma te kiezen – en als je iets verkeerd doet, zijn de resultaten meestal slecht. Dankzij Home Connect en Easy Start is het giswerk verleden tijd. Je voert eenvoudig het type wasgoed in en hoe vuil het is, en Home Connect adviseert het ideale programma voor jou.

Jouw wasmachine houdt je op de hoogte
Naast de draaiende machine zitten en wachten tot het programma is afgelopen, is een echte stressfactor als je veel te doen hebt. Maar er is een andere manier. Home Connect stuurt de programmastatus van je wasmachine en andere nuttige informatie rechtstreeks naar je mobiele apparaat als pushmelding, terwijl jij je bezig kunt houden met andere taken. Een ingenieus multitaskinghulpmiddel voor thuis en onderweg.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WAX32MX2

 • Automatische vlekverwijdering
 • 4D-wassysteem
 • Home Connect
 • Vind snel het ideale wasprogramma met Easy Start
 • Bewaking en bediening op afstand
 • Maximale centrifugeersnelheid 1.600 tpm
 • bijvulfunctie
 • weergave van de programmavolgorde: Led scherm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.8
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur zilver inox
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 59
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WAX32MX2
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WAX32MX2” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *