Aanbieding! A

Wasmachine Bosch WGB256A5NL

Krasje/ deukje

De Wasmachine Bosch WGB256A5NL heeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  51 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

Original price was:  1,299.00.Current price is:  999.00.
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WGB256A5NL heeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  51 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 72 dB.

Automatisch doseersysteem met wasmiddelscan
i-DOS met wasmiddelscan zorgt ervoor dat je wasmachine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter gebruikt, ongeacht het merk. Vul eenvoudig de i-DOS-vakken met je wasmiddel en -verzachter en scan vervolgens de barcodes met de Home Connect app. Dit vertelt het i-DOS-systeem de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel die moet worden gebruikt, afhankelijk van de automatisch gedetecteerde waterhardheid bij jou thuis. Vanaf nu geeft het i-DOS-systeem tijdens het wassen nog preciezere hoeveelheden wasmiddel af voor het programma en de lading.

Bespaar water bij het wassen van kleine ladingen
Onze Active Water Plus-technologie levert perfecte resultaten en gebruikt voor elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid water. Dit zorgt voor zeer efficiënt waterverbruik, zelfs bij kleinere ladingen. Verschillende sensoren in de wasmachine meten automatisch de exacte belading en stemmen hier het waterverbruik precies op af. Bespaar tot 50% water bij het wassen van kleinere ladingen.

Beste energieklasse: A
Door energiezuinige apparaten te gebruiken, bespaar je waardevolle grondstoffen. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparingssysteem bereiken onze Bosch wasmachines bij elke wasbeurt de beste energieklasse A, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.

Extra grote 10 kg trommel
Dankzij onze grote trommel worden water en wasmiddel gelijkmatig en efficiënt verdeeld tijdens het wassen. Nu kun je tot 10 kg wassen met onze grote Vario Trommel: genoeg ruimte om het wasgoed zachtjes te laten bewegen, zelfs voor grote items zoals spreien of beddengoed.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Bosch WGB256A5NL

 • Hygiëne Plus-programma
 • Mini Load-programma
 • Iron Assist
 • Easy Start
 • 1600 rpm
 • i-DOS met wasmiddelscan
 • Afmetingen: hoogte x breedte x diepte 845 x 598 x 590 mm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 59
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 51
Merk Bosch
Stoomwassen Iron Assist
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Navulfunctie Ja
Wasmachine Bosch WGB256A5NL
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WGB256A5NL” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *