Aanbieding! A

Wasmachine Bosch WGG154A10

Krasje/ deukje

De Wasmachine Bosch WGG154A10 heeft een ruime capaciteit tot  10 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekst display en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

 649.00

Productinformatie

De Wasmachine Bosch WGG154A10 heeft een ruime capaciteit tot  10 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekst display en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 51 kWh per 100 wasbeurten.

Het is zo eenvoudig om water en wasmiddel te besparen
Met het automatische doseersysteem i-DOS was je met maximale efficiëntie. Je vult het wasmiddel- en wasverzachterbakje maar één keer en de i-DOS sensoren doseren precies de hoeveelheid water en wasmiddel die nodig is voor elke wasbeurt. Zo verspil je geen wasmiddel meer en voorkom je onnodige spoelbeurten.

Zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd
Met de automatische vlekverwijdering verwijdert je wasmachine of was-droogcombinatie moeiteloos vier hardnekkige soorten vlekken. Het programma past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om tot vier van de meest hardnekkige vlekken volledig automatisch te verwijderen. Vet, gras, rode wijn en bloedvlekken trotseer je nu eenvoudig.

De beste manier om vuil te verwijderen? Heel eenvoudig volautomatisch
Je wasgoed perfect wassen was nog nooit zo eenvoudig: je vult de trommel en drukt op start. Dat is het. De machine past het wasprogramma automatisch aan op het soort stof en hoe vuil je wasgoed is, zodat je keer op keer het beste resultaat krijgt.

De stille, robuuste krachtbron van je wasmachine
Deze innovatieve, borstelloze wasmachineaandrijving is niet alleen aanzienlijk stiller dan conventionele motoren, maar ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Hygiënisch wassen vanaf 40°C
Soms is schoon gewoon niet schoon genoeg. Daarom hebben we het programma Hygiëne Plus ontwikkeld. Het houdt de temperatuur tijdens het wasprogramma constant en zorgt met een extra spoelbeurt voor hygiënisch schoon wasgoed, dat ziektekiemen en huisstofmijt bijzonder effectief doodt. Het resultaat: hygiënische was resultaten, zelfs bij 40°C en een reductie van 99,99 van veelvoorkomende ziektekiemen.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WGG154A10

 • i-DOS meet en doseert automatisch
 • Automatische vlekverwijdering
 • Eco Silence Drive™
 • AquaStop
 • Maximale lading 10,0 kg
 • Maximale centrifugeersnelheid 1.400 tpm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 58.8
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 51
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Bosch WGG154A10
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WGG154A10” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *