Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WGG154A20

Transportschade

De wasmachine Bosch WGG154A20 heeft energielabel C met een verbruik van 67 kWh per 100 wasbeurten. De wasmachine heeft een maximale capaciteit van 10 kilo per wasbeurt en gebruikt hierbij 47 liter water per keer. Het maximale volume van de wasmachine is 75 dB.

 549.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WGG154A20 heeft energielabel C met een verbruik van 67 kWh per 100 wasbeurten. De wasmachine heeft een maximale capaciteit van 10 kilo per wasbeurt en gebruikt hierbij 47 liter water per keer. Het maximale volume van de wasmachine is 75 dB.

Zo eenvoudig is het om water en wasmiddel te besparen.
Met het automatische doseersysteem i-DOS was je met maximale efficiëntie. Je vult het wasmiddel- en wasverzachterbakje maar één keer en de i-DOS-sensoren doseren per wasbeurt precies de benodigde hoeveelheid water en wasmiddel. Zo verspil je geen wasmiddel meer en vermijd je onnodige spoelbeurten.

Zelfs de meest hardnekkige vlekken capituleren voor deze functie.
Met de automatische vlekverwijderingsfunctie verwijdert je wasmachine of was-droogcombinatie moeiteloos vier hardnekkige soorten vlekken. Het programma past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan om tot vier van de meest hardnekkige vlekken volledig automatisch te verwijderen. Vet-, gras-, rode wijn- en bloedvlekken trotseer je nu gemakkelijk.

De beste manier om vuil te verwijderen? Heel eenvoudig volledig automatisch.
Perfect wassen was nog nooit zo eenvoudig: je vult de trommel en drukt op start. Dat is het. De machine past het wasprogramma automatisch aan op het soort stof en hoe vuil je wasgoed is, waardoor je keer op keer het beste resultaat krijgt.

De stille, robuuste krachtbron voor je wasmachine.
In de 21e eeuw zou niemand last moeten hebben van luide huishoudelijke apparaten. Daarom hebben we de Eco Silence Drive™ ontwikkeld. Deze innovatieve, borstelloze wasmachine-aandrijving is niet alleen beduidend stiller dan conventionele motoren, maar is ook veel energiezuiniger en duurzamer. 1 slimme motor, 3 troeven voor jou.

Perfect wasresultaat met optimaal waterverbruik.
Dankzij Active Water Plus hoef je je geen zorgen te maken over efficiënt gebruik van energie en water. Met zijn intelligente sensoren herkent de traploze automatische hoeveelheidsregeling het type textiel en de respectieve lading en bepaalt precies de hoeveelheid water die daadwerkelijk nodig is. Zo ontzie je het milieu en je portemonnee op een intelligente manier.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WGG154A20

 • energie-efficiëntieklasse C
 • geluidsniveau 75 dB(A) re 1 pW
 • geluidsefficiëntieklasse B
 • Maximale lading 10,0 kg
 • Centrifuge-efficiëntieklasse van het eco-programma 40-60 B
 • Energieverbruik in kWh per kg in het programma eco 40-60 per bedrijfscyclus (EU 2017/1369) 0,673kWh
 • Maximale centrifugeersnelheid 1.400 tpm
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 59.7
Diepte (cm) 58.8
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 67
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Bosch WGG154A20
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WGG154A20” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *