Aanbieding! C

Wasmachine Bosch WUU28T40

Doosschade

De wasmachine Bosch WUU28T40 heeft energielabel C en een verbruik van 62 kWh per 100 wasbeurten. Elke wasbeurt gebruikt 47 liter water en kan maximaal 8 kilo wasgoed wassen. Dit doet de machine in een tijd van 3 uur en 34 Lees Meer

De wasmachine Bosch WUU28T40 heeft energielabel C en een verbruik van 62 kWh per 100 wasbeurten. Elke wasbeurt gebruikt 47 liter water en kan maximaal 8 kilo wasgoed wassen. Dit doet de machine in een tijd van 3 uur en 34 minuten met een maximaal volume van 69 dB.

 449.00

Productinformatie

De wasmachine Bosch WUU28T40 heeft energielabel C en een verbruik van 62 kWh per 100 wasbeurten. Elke wasbeurt gebruikt 47 liter water en kan maximaal 8 kilo wasgoed wassen. Dit doet de machine in een tijd van 3 uur en 34 minuten met een maximaal volume van 69 dB.

Energiebesparend, duurzaam, stil en krachtig
Lawaai in je huis kan hinderlijk zijn. Om deze reden heeft Bosch de EcoSilence Drive™ ontwikkeld voor hun wasmachines. De koolborstelloze, energiezuinige motor vermindert wrijving voor een stille werking en is ontworpen voor een bijzonder lange levensduur.

Zacht voor je kleding. Compatibel met je huid
AllergiePlus is het ideale programma voor een hygiënisch wasresultaat. Uitermate geschikt voor alle kledingstukken die direct op de huid worden gedragen, vooral voor mensen met een gevoelige, snel geïrriteerde huid. Een speciaal ontworpen wascyclus met een gedefinieerde watertemperatuur, een hoger waterniveau en extra spoelcycli vermindert allergene resten tot een minimum. Dat betekent: minder pollen, deeltjes, dierenhaar en huisstofmijt. Kies voor de hoogste hygiënische eisen een wastemperatuur van minimaal 60 °C.

Perfect schone was – tot 65% sneller
Bosch wasmachines met SpeedPerfect zijn ontwikkeld voor situaties waar het gewoon snel moet. Verminder je wastijd tot wel 65% zonder concessies te doen aan het resultaat.

Krachtige maar zachte was voor je favoriete items.
Veelvuldig wassen kan je favoriete items of bijzonder gevoelige kleding beschadigen. De unieke, gepatenteerde Vario-trommel wast alle soorten kleding zacht en efficiënt; het water wordt gelijkmatig verdeeld zonder je favoriete stukken uit te rekken, te kreuken of te beschadigen. Afhankelijk van het gekozen wasprogramma transporteren de druppelvormige trommeloppervlakstructuur en de asymmetrische dragers je wasgoed voorzichtig naar het midden. Dit zorgt niet alleen voor een intensieve reiniging van sterk vervuilde onderdelen, maar zorgt ook voor een snellere en grondigere reiniging van de gehele waslading. Trakteer je kleding op een professionele kwaliteitsreiniging!

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Bosch WUU28T40

 • EcoSilence Drive™: extreem energiebesparend en stil in gebruik met een bijzonder lange levensduur.
 • AllergiePlus: voor de hoogste hygiënische eisen en speciaal ontwikkeld voor de behoeften van mensen met allergieën en een gevoelige huid.
 • SpeedPerfect: perfect schone was – tot 65% sneller.
 • Variotrommel: zacht en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
 • ActiveWater Plus: automatische beladingsdetectie voor nauwkeurige regeling van het waterverbruik voor elke wasbeurt.
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.8
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 84.5
Energieklasse (nieuw label) C
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 62
Merk Bosch
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Doosschade
Wasmachine Bosch WUU28T40
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Bosch WUU28T40” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *