Aanbieding! B

Wasmachine Electrolux EW6FB1484D

Krasje/ deukje

De wasmachine Electrolux EW6FB1484D heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  54 Lees Meer

De wasmachine Electrolux EW6FB1484D heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  54 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB. 

Original price was:  599.00.Current price is:  449.00.
 • Gratis bezorging

 • Betaal zoals jij wilt

 • Plan je bezorgdagKies een dag die het beste uitkomt

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De wasmachine Electrolux EW6FB1484D heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse B met een energieverbruik van  54 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB. 

Kinderslot
Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Start vertraging
Aangepast voor jou. Met de optie Startuitstel kun je de wasmachine zo instellen dat deze zijn programma start wanneer het je het beste uitkomt, waardoor je tijd en energie bespaart.

Weergave met resterende tijd
Perfecte timing. Een ‘resterende tijd’-display biedt je een intuïtieve en snelle manier om te weten hoe lang het duurt voordat jouw wasbeurt is voltooid.

Klaar binnen een kortere tijd
Het SensiCare-systeem past zich aan de lading aan om te voorkomen dat kleding te lang wordt gewassen. Hierdoor behouden de items hun uiterlijk voor langere tijd en voelen ze langer zacht aan.

Met zorg gewassen
Deze uitstekende PerfectCare 600 wasmachine met SensiCare-systeem past de programmaduur aan de grootte van de lading aan, waardoor er minder energie en water wordt gebruikt. En alle items niet langer dan nodig worden gewassen. Hierdoor zorgt hij voor de meest zuinige cycli voor zelfs je kleinste wasjes.

Elke vezel wordt behandeld
De SoftPlus-optie weekt je kleding voor en verdeelt ze gelijkmatig. Hierdoor wordt elke vezel in elk kledingstuk behandeld, zodat alles langere tijd zachter aanvoelt en frisser ruikt.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Electrolux EW6FB1484D

 • Wascapaciteit 8 kg
 • Maximale toerental 1400 tr/min
 • Geluidsniveau 75 dB
 • Energieklasse B
 • Energieverbruik per 100 cyclus 54 kWh/100 cycli
 • Centrifuge klasse B
 • Startuitstel tot 20u
 • Aanduiding resttijd
 • Afmetingen (HxBxD) 85 x 60 x 57.6 cm
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 57.6
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) B
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 54
Merk Electrolux
Navulfunctie Nee
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Frans Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Electrolux EW6FB1484D
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Electrolux EW6FB1484D” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *