Aanbieding! A

Wasmachine Grundig GW7P510419W

Krasje/ deukje

De Wasmachine Grundig GW7P510419W heeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  46 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

 499.00

Productinformatie

De Wasmachine Grundig GW7P510419W heeft een was capaciteit van 10 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  46 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 75 dB.

Stoomverfrissing
Verwijdert onaangename geuren met behulp van stoom in slechts 20 minuten. De stoom vermindert ook rimpels, waardoor strijken gemakkelijker wordt.

StainCare beits programma
Vergemakkelijkt de behandeling van vlekken met 24 speciale vlekprogramma’s zoals koffie, kraagvuil,  mayonaise, cosmetica, bloed, zweet, rode wijn, voedsel, gras en babyvoeding.

Omvormer EcoMotor
Het ontwerp van de Inverter EcoMotor is gebaseerd op een borstelloze technologie met variabele snelheid die soepel werkt. Dit reduceert het stroomverbruik tot een absoluut minimum: tot 70% minder dan de beste energie-efficiëntieklasse A. Het innovatieve ontwerp van de motor bespaart niet alleen energie, maar vermindert ook het geluidsniveau.

Hygiëne Care+
HygieneCare+ is perfect voor de bijzonder gevoelige huid van mensen met een allergie en baby’s: de hygiënische wasprestaties van het programma bij 20 °C zijn getest en gecertificeerd door de VDE. En het feit dat vanaf 60 °C zelfs 99,9% hygiëne kan worden bereikt, wordt bevestigd door de onafhankelijke vereniging Allergy UK.

Ons witgoed allemaal in het groen
Het vat van dit apparaat bestaat uit ca. 60 gerecyclede 0,5 l PET-flessen. Op deze manier willen we de vermindering van plastic afval en energieverbruik actief ondersteunen. Nu hebben ongeveer 25 miljoen plastic flessen een nieuw leven, terwijl ze tegelijkertijd het leven in onze oceanen beschermen.

Microplastic filters
De belasting van microplastics voor het milieu neemt voortdurend toe. Niet bij ons! Ons microplastic filter filtert tot 90% van de synthetische microvezels uit het textiel en verzamelt deze in het filter voordat het loog in het afvalwater terechtkomt. De technologie is actief in de programma’s Easy-to-Care, Shirts en Outdoor/Sport (aangegeven op het bedieningspaneel). Dit heeft geen invloed op de wasprestaties en het energieverbruik. Afhankelijk van het individuele wasgedrag kan het filter tot 6 maanden zonder reiniging worden gebruikt. En zelfs de filterkast zelf was gemaakt van 98% gerecycled plastic.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Grundig GW7P510419W

 • HomeWhiz
 • Zelfzuivering
 • Microplastic filter – filtert tot 90% van de synthetische microvezels uit textiel
 • Energie-efficiëntieklasse A
 • Vatbehuizing gemaakt van gerecyclede PET-flessen
 • Inverter EcoMotor
 • 10 kg laadvermogen
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 75
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 10 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 58
Hoogte (cm) 84
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 46
Merk Grundig
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Grundig GW7P510419W
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Grundig GW7P510419W” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *