Aanbieding! A

Wasmachine Haier HW80-B14979

Transportschade

De Wasmachine Haier HW80-B14979 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

 399.00

Productinformatie

De Wasmachine Haier HW80-B14979 heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

Laat zelfs je meest fijne stoffen er als nieuw uitzien
Deze wastrommel van Haier profiteert van een oppervlak dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs je meest fijne stoffen in perfecte conditie blijven, ongeacht hoe vaak je ze wast.

Professionele wasresultaten
De Refresh functie verfrist jouw kleren op een zeer effectieve en innovatieve manier, met behulp van micro-damptechnologie om geuren, fijn stof en allergenen te verwijderen, terwijl de kreuken in slechts 20 minuten worden verminderd.

Een schonere machine betekent schoner wasgoed
Een exclusief Haier-materiaal dat de meest gevoelige gebieden van je wasmachine beschermt. ABT beschermt tegen schimmel en bacteriën die zich vormen in kwetsbare gebieden, zoals in de wasmiddellade en afdichting van de deur voor een meer hygiënische wascyclus.

De volgende stap op het gebied van wastechnologie

Deze Haier-wasmachine gebruikt interne digitale schalen om je wasgoed te wegen alvorens het waterverbruik en de duur van de cyclus automatisch aan te passen aan de hoeveelheid wasgoed.

Op volle toeren vooruit voor verbeterde vlekkenverwijdering
Deze slimme functie in Haier-wasmachines verspreidt de stoom en het wasmiddel in de trommel, waardoor de vezels van je wasgoed ontspannen en het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken wordt verbeterd. De stoom maakt het ook veel makkelijker om je kleding te strijken of zelfs helemaal overbodig.

Smart Dual Spray
De ongelooflijk handige Smart Dual Spray van Haier is een automatisch schoonmaaksysteem voor je wasmachine die wordt geactiveerd aan het einde van elke wascyclus. Dit zorgt niet alleen voor een meer hygiënische wasbeurt, maar verbetert ook de duurzaamheid van je machine.

De Direct Motion-motors van Haier gaan levenslang mee
De Direct Motion-motors van Haier zijn gebouwd om lang mee te gaan. De motor werkt zonder riem en is direct bevestigd aan de trommel, waardoor lawaai en vibraties aanzienlijk worden verminderd, de duurzaamheid wordt verhoogd en het energie- en waterverbruik wordt gereduceerd.

I-time’ functie
Met de slimme ‘I-time’ functie van Haier kun je de duur van jouw wasbeurt afstemmen op jouw tijdsbeschikbaarheid.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Haier HW80-B14979

 • Motor Direct Motion
 • Aantal programma’s 14
 • Uitgestelde start (tot 24u)
 • Stoomfunctie
 • Hoogte 85
 • Breedte 60
 • Diepte 46
 • Geluidsniveau centrifugeren 69
 • Materiaal trommel Roestvrijstaal
 • Vulgewicht (kg) 8
 • Maximale toerental (rpm) 1400
 • Vrijstaand
 • Kleur Wit
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 46
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 1 jaar garantie- geen fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk Haier
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Wasmachine Haier HW80-B14979
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Haier HW80-B14979” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *