Aanbieding! A

Wasmachine LG F4WR701Y

Krasje/ deukje

De Wasmachine LG F4WR701Y heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 48 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 71 dB.

 399.00

Productinformatie

De Wasmachine LG F4WR701Y heeft een was capaciteit van 11 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van 48 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 71 dB.

AI DirectDrive
Optimaal was resultaat met aanzienlijk minder stofschade. De volgende generatie DirectDrive-motor van LG-wasmachines maakt slim wassen een realiteit. AI DD detecteert niet alleen het gewicht van het wasgoed, maar ook de zachtheid van de verschillende stoffen en selecteert automatisch het meest geschikte was programma dat je wasgoed het beste beschermt en reinigt het tegelijkertijd grondig. LG’s meest gepersonaliseerde was verzorgings product.

Stoom
Wasverzorging met stoom wordt als bijzonder zacht en milieuvriendelijk beschouwd, omdat stoom dieper in de stof van de kleding doordringt, wat betekent dat vuil sneller en grondiger wordt verwijderd. Met het Allergy Care wasprogramma biedt deze wasmachine met stoomfunctie je de mogelijkheid om vuil, allergenen en bacteriën uit je textiel te verwijderen op een manier die zacht is voor de huid en het weefsel.

TurboWash 360° 
Bij halve belasting levert de TurboWash 360°-functie het volledige vermogen van een normale volledige wascyclus in slechts 39 minuten. Dit programma maakt gebruik van een 3D multi-sproeier met inverterpomp, die met vier sproeikoppen direct een volledige 360 graden wasgoed afdekt. Dit verkort de wastijd tot 39 minuten, bespaart tegelijkertijd water en energie en beschermt je stoffen tegen beschadiging – met een perfect wasresultaat.

Ultiem comfort en hoogwaardige materialen
Deze wasmachine wordt geleverd met een roestvrijstalen driver die je wasgoed op de best mogelijke manier behandelt tijdens de wascyclus: het is bijzonder hygiënisch, slijtvast en laat geen verkleuring achter. Met functies zoals Item toevoegen of ouderlijk toezicht is de dagelijkse wasverzorging een fluitje van een cent.

6 Motion DirectDrive
Met de 6 Motion DirectDrive kan deze wasmachine zes verschillende trommelbewegingen uitvoeren, zoals rollen of slingeren. Afhankelijk van het wasprogramma en het speciale proces wordt de juiste trommelbeweging individueel geselecteerd.

Inverter DirectDrive
DirectDrive betekent directe aandrijving. En dat betekent: meer energie-efficiëntie, soepeler lopen en intelligentere trommelbewegingen voor nog zachtere wascycli. Bovendien belooft deze motor een langere levensduur, omdat hij minder draagbare onderdelen bevat.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine LG F4WR701Y

 • Indicatie bij deurslot
 • Omvormer Direct Drive
 • Wasgoed toevoegen
 • Loadsense
 • Compatibiliteit met ThinQ®-apps
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 71
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 11 kg
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 56.5
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 48
Merk LG
Navulfunctie Ja
Stoomwassen Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine LG F4WR701Y
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine LG F4WR701Y” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *