Aanbieding! A

Wasmachine Miele WSF 363 WCS

Krasje/ deukje

De Wasmachine Miele WSF 363 WCS heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 69 dB.

Original price was:  1,249.00.Current price is:  999.00.
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uitverkocht

Wij voeren gratis uw oude apparaat af (mits het klaarstaat bij de voordeur)

Productinformatie

De Wasmachine Miele WSF 363 WCS heeft een was capaciteit van 8 kg en energie-efficiëntieklasse A met een energieverbruik van  47 kWh per 100 wasbeurten. Deze wasmachine heeft een maximaal geluidsvolume bij het centrifugeren van 69 dB.

Gemakkelijk en milieuvriendelijk doseren
Voor speciale behandelingen van het wasgoed heeft Miele speciale capsules. Deze bestaan ​​uit 100% gerecycled plastic en worden gebruikt in het wasverzachtervakje. Hierdoor wordt je wasmiddel perfect gedoseerd voor een wasbeurt – te veel of te weinig wasmiddel is niet meer mogelijk. Er is keuze uit 6 speciale wasmiddelen, 3 wasverzachters, het impregneermiddel ImpraProtect, de booster voor hardnekkige vervuilingen en CottonRepair.

Extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Slim gekoppeld
Met ons innovatieve Miele@home-systeem benut je ten volle alle mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog smarter. Alle intelligente huishoudelijke Miele apparaten kunnen gemakkelijk en veilig op een netwerk worden aangesloten. Eenvoudig te bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. Koppeling aan het netwerk vindt plaats via je eigen wifi-router en de Miele Cloud.

Vergeten wasgoed flexibel toevoegen
Jeans, een blouse of alleen een sok: dankzij de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma eenvoudig vergeten wasgoed toevoegen, zelfs tot kort voor het einde van het programma. Je kunt textiel toevoegen of eruit halen om alleen te spoelen of centrifugeren.

Belangrijkste kenmerken Wasmachine Miele WSF 363 WCS

 • Beladingsherkenning
 • ProfiEco-motoren
 • CapDosing
 • Innovatieve wastechnologie powerwash
 • QuickPowerWash
 • Miele@home systeem
 • Addload
 • Max. toerental 1600
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Toerental (rpm) 1600
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 64.3
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 69
Merk Miele
Navulfunctie AddLoad
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Miele WSF 363 WCS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Miele WSF 363 WCS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *