Aanbieding! A

Wasmachine Miele WSH 863 WCS

Krasje/ deukje

De Wasmachine Miele WSH 863 WCS heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

 1,149.00

Productinformatie

De Wasmachine Miele WSH 863 WCS heeft een ruime capaciteit tot 8 kg en energie-efficiëntieklasse A. Hij heeft een gemakkelijk te lezen tekstdisplay en vele programma mogelijkheden. Verder is zijn energieverbruik 47 kWh per 100 wasbeurten.

Gemakkelijk en milieuvriendelijk doseren
Voor speciale behandelingen van het wasgoed heeft Miele speciale capsules. Deze bestaan ​​uit 100% gerecycled plastic en worden gebruikt in het wasverzachtervakje. Hierdoor wordt je wasmiddel perfect gedoseerd voor een wasbeurt, te veel of te weinig wasmiddel is niet meer mogelijk. Er is keuze uit 6 speciale wasmiddelen, 3 wasverzachters, het impregneermiddel ImpraProtect, de booster voor hardnekkige vervuilingen en CottonRepair.

Het beste systeem voor vloeibare reinigingsmiddelen
Met dit unieke systeem bespaar je niet alleen wasmiddel, maar verbeter je ook het resultaat. De beide wasmiddelen zijn speciaal voor TwinDos® ontwikkeld. Afhankelijk van het gekozen programma en de belading worden ze zorgvuldig met elkaar gemengd, voor onderhoud op maat en optimaal schoon wasgoed. Als je liever handmatig doseert, kan dit in de eveneens standaard aanwezige wasmiddellade.

Revolutionair zuinig bij elke belading
PowerWash biedt een maximale reinigingscapaciteit; met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan 49 minuten. Alle wasmachines met PowerWash bereiken de hoogste energie-efficiëntieklasse A en hebben ook lagere verbruikswaarden bij kleine beladingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de technologie Spin&Spray die met een heel lage waterstand werkt.

Energie efficientie
Miele wasmachines zijn milieuvriendelijk, omdat ze speciaal voor een zuinig water- en energieverbruik zijn ontwikkeld. Daardoor zijn enkele modellen zelfs 10–20% zuiniger dan de hoogste energie-efficiëntieklasse A.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Miele WSH 863 WCS

 • TwinDos®
 • QuickPowerWash
 • SingleWash
 • Miele@home
 • Display met comfortabele druktoetsbediening – ComfortSensor
 • Beladingsherkenning
 • Addload
 • Profieco-motor
Krasje/ deukje

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 67
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 8 kg
Breedte (cm) 59.6
Diepte (cm) 64.3
Hoogte (cm) 85
Energieklasse (nieuw label) A
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Wit
kWh Wassen/per 100 wasbeurten 47
Merk Miele
Navulfunctie AddLoad
Stoomwassen Voor strijken met stoom
Taal bedieningpaneel zelf in te stellen Nederlands
Staat van het product Krasje/ deukje
Wasmachine Miele WSH 863 WCS
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Wasmachine Miele WSH 863 WCS” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *